# Korea Selatan

Uskup Agung Seoul pengin ngundang para pemuda Korea Utara menyang Dina Pemuda Sedunia 2027

Uskup Agung Soon-taick Chung nyaranake supaya bocah-bocah Korea Lor diundang menyang Dina Pemuda Sedunia, sing dianakake ing Seoul. Pengumuman kasebut digawe ing Forum Perdamaian Semenanjung Korea Ke-70, sing ngrampungake masalah sing paling penting sing muncul saka ulang tahun XNUMXth gencatan senjata. Nglibatake wong enom ing cara rekonsiliasi minangka tantangan.

Uskup Agung Seoul pengin ngundang para pemuda Korea Utara menyang Dina Pemuda Sedunia 2027 Read More »

Dialog karo Dr. Betty Reardon babagan Pendidikan Damai sing dianakake UNESCO APCEIU

Pusat Pendidikan kanggo Pengetahuan Internasional Asia-Pasifik, kanthi kemitraan karo Lembaga Pendidikan Korea kanggo Pengetahuan Internasional, dadi Dialog virtual karo Dr. Betty Reardon nalika diterbitake terjemahan Korea saka buku Dr. Reardon, "Komprehensif Pendhidhikan Perdamaian. ”

Dialog karo Dr. Betty Reardon babagan Pendidikan Damai sing dianakake UNESCO APCEIU Read More »

Menteri pamrentah janjine kanggo nggawe DMZ dadi pusat pendhidhikan lan pariwisata bertema perdamaian (Korea)

Menteri pendhidhikan lan budaya lan pengawas pendhidhikan saka kabeh negara nduwe janji kerjasama kanggo ndandani zona demiliterisasi sing dijaga banget sing misahake loro Korea dadi pusat pendhidhikan lan pariwisata bertema perdamaian.

Menteri pamrentah janjine kanggo nggawe DMZ dadi pusat pendhidhikan lan pariwisata bertema perdamaian (Korea) Read More »

Sunshine Land: Where War is Actually a Game (Korea Selatan)

Siswa kelas enem ing S. Korea dilengkapi waja ukuran bocah, helm, lan senapan BB pistol oranye. Minangka polisi mini huru hara, bocah-bocah kasebut dipérang dadi rong tim, mlumpat lan ngguyu menyang Pusat Pengalaman Militer Sunshine Land sing anyar kanggo muter pengalaman perang aksi langsung sing diarani 'game bertahan hidup.' Ing pusat pengalaman militer kasebut, ing ngendi pariwisata, game, lan pengalaman militer gabung, para aktivis ngadhepi perjuangan sing hebat kanggo perjuangane kanggo pendidikan sing tentrem.

Sunshine Land: Where War is Actually a Game (Korea Selatan) Read More »

Gulung menyang Top