#Soka Pendidikan

Ing memoriam: Daisaku Ikeda

Daisaku Ikeda minangka pimpinan Buddha, pendidik, filsuf, pembangun perdamaian, lan panulis lan pujangga produktif kanthi komitmen seumur hidup kanggo perdamaian lan perlucutan senjata nuklir sing ngandhani kabeh karyane, kalebu minangka Presiden kaping telu saka Soka Gakkai lan pangadeg Soka Gakkai International.

Ing memoriam: Daisaku Ikeda Read More »

Call for Applications: Ikeda Center for Peace, Learning, and Dialog - Program Fellows Pendidikan

Program Fellows Pendidikan didegake dening Ikeda Center for Peace, Learning, lan Dialog ing taun 2007. Program iki bertujuan kanggo ngembangake riset lan beasiswa babagan bidang pendidikan Soka sing berkembang sacara internasional, S minangka pendekatan pendhidhikan sing dipusatkan siswa adhedhasar pedagogi Jepang pendidik Tsunesaburo Makiguchi lan penggantine, Josei Toda.

Call for Applications: Ikeda Center for Peace, Learning, and Dialog - Program Fellows Pendidikan Read More »

Gulung menyang Top