Kesempatan dana

Kemitraan Pelatihan Doktor Terbuka-Oxford-Cambridge nawakake penghargaan doktoral kanthi dana kanggo riset perdamaian lan anti-nuklir

Aplikasi diundang kanggo Penghargaan Kolaborasi Doktor Kolaborasi sing dibiayai Open-Oxford-Cambridge AHRC DTP ing The Open University, kanthi kemitraan karo British Library of Political Science and Economics (LSE Library). Riset kudu fokus ing topik sing ana gandhengane karo perdamaian lan / utawa aktivisme anti-nuklir wiwit taun 1945. [terus maca…]

Kesempatan dana

Beasiswa Universitas Columbia kanggo Siswa Displaced

PBB ngramal manawa luwih saka 70 yuta wong sing saiki urip terlantar - diganggu dening perang lan bencana alam - sing nyebabake pendhidhikan sing terganggu. Beasiswa Universitas Columbia kanggo Siswa Displaced minangka upaya kanggo nglawan kerugian kamanungsan lan ekonomi iki kanthi menehi siswa sing terlantar kesempatan kanggo golek pendidikan sing luwih dhuwur ing Universitas Columbia. [terus maca…]

Logo UPEACE
Kursus / program akademik

Beasiswa MA / MS Asian Peacebuilders sing dibiayai kanthi lengkap ing Universitas PBB kanggo Perdamaian (Costa Rica)

Beasiswa Peacebuilders Asia, inisiatif bareng The Nippon Foundation, University for Peace (UPEACE), lan Universitas Ateneo de Manila (AdMU), nglatih para profesional Asia dadi praktisi perdamaian. Siswa sing dipilih kanggo melu nampa beasiswa lengkap sing nutupi biaya kuliah, tiket pesawat, transit, lan biaya saben wulan. Tenggat wektu aplikasi: 16 Agustus. [terus maca…]