#agama & spiritual

Menteri Pendidikan Malaysia: goleki lokal kanggo mulang kamanungsan, perdamaian

Festival utama sing dirayakake wong Malaysia, kayata Diwali, minangka acara sing apik kanggo sekolah kanggo mulang nilai-nilai kamanungsan lan urip bebarengan sing tentrem kanggo para siswa. Mula, menteri utawa pemerintah ora bakal didakwa nggawa politik menyang sekolah.

Menteri Pendidikan Malaysia: goleki lokal kanggo mulang kamanungsan, perdamaian Read More »

Pax Christi USA ngakoni Pandhita Bryan N. Massingale kanthi Penghargaan Guru Damai 2021

Ing nominasi Pandhita Massingale kanggo Penghargaan Guru Damai 2021, Pearlette Springer, koordinator Tim Anti-Rasisme Pax Christi, nulis: "Fr. Bryan wis dadi 'guru perdamaian' umume urip, lan ngluwihi norma kanggo njaga upaya kanggo ngrampungake ketidakadilan sosial ing Greja Katolik. … Dheweke terus nyurung amplop kasebut menyang komunitas BIPOC lan LGBTQ. ”

Pax Christi USA ngakoni Pandhita Bryan N. Massingale kanthi Penghargaan Guru Damai 2021 Read More »

Gulung menyang Top