#peacebuilding

Solusi Feminis kanggo Pembiayaan sing luwih Berpengaruh kanggo Pembangunan Perdamaian

Kanggo menehi ruang kanggo refleksi kritis lan diskusi babagan kahanan pendanaan kanggo perdamaian saiki saka perspektif feminis, GNWP, GPPAC, ICAN, Kvinna nganti Kvinna, lan Wanita PBB nganakake diskusi panel tanggal 8 November 2021 babagan Solusi Feminis kanggo Impactful. Pembiayaan kanggo Peacebuilding sawise 21st Anniversary of UN Security Council Resolution 1325 on Women, Peace and Security.

Gulung menyang Top