# tentrem lan pembangunan

Forum Perdamaian Nanjing 2023 "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda ing Tindakan" dianakake ing Jiangsu, China.

Tanggal 19-20 September 2023, Forum Perdamaian Nanjing kaping telu kanthi tema "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda Bertindak" kasil dianakake ing Jiangsu Expo Garden. Forum kasebut fokus ing "Peace and Sustainable Development."

Forum Perdamaian Nanjing 2023 "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda ing Tindakan" dianakake ing Jiangsu, China. Read More »

Review Buku: "Pendidikan ing pembangunan: Vol 3" dening Magnus Haavelsrud

Ing bukune sing paling anyar, Magnus Haavelsrud ndeleng perkembangan perdamaian minangka gerakan ekuitas, empati, penyembuhan traumas sadurunge lan saiki, lan transformasi konflik sing ora ganas. Haavelsrud takon lan mangsuli kepiye pendhidhikan bisa ndhukung lan miwiti gerakan munggah saka tataran urip saben dina nganti urusan global.

Review Buku: "Pendidikan ing pembangunan: Vol 3" dening Magnus Haavelsrud Read More »

'Yen Kita Serius babagan Perdamaian lan Pembangunan, Kita Kudu Nganggep Wanita Serius'

Tanpa katentreman, pembangunan ora mungkin, lan tanpa pembangunan, perdamaian ora bisa ditindakake, nanging tanpa wanita, perdamaian utawa pembangunan ora bisa, ujare Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Wakil Sekretaris Jenderal lan Perwakilan Tinggi Perserikatan Bangsa-Bangsa. Dheweke minangka inisiator UNSCR 1325 sing diakoni sacara internasional minangka Presiden Dewan Keamanan PBB ing Maret 2000.

'Yen Kita Serius babagan Perdamaian lan Pembangunan, Kita Kudu Nganggep Wanita Serius' Read More »

Jaga Pendidikan Aman

Kanggo akeh bocah ing saindenging jagad, duwe papan sing aman kanggo sinau ora bisa dijamin amarga ana ancaman konflik bersenjata lan target sekolah. Ing postingan tamu iki kanggo 'In Focus', program advokasi hukum Peter Klanduch lan Margaret Sinclair of Education Above All PEIC - Protect Education in Insecurity and Conflict (PEIC) - nerangake latar mburi masalah global iki lan pentinge njaga pendidikan supaya aman kanggo kabeh wong. bocah-bocah.

Jaga Pendidikan Aman Read More »

Gulung menyang Top