Warta & Sorotan

Ukrania Pacifist Yurii Sheliazhenko babagan carane ndhukung sabab perdamaian

Yurii Sheliazhenko, sekretaris Eksekutif Gerakan Pacifist Ukraina, madhangi pentinge pendidikan perdamaian kanggo ngatasi rasa wedi lan gething, ngrampungake solusi tanpa kekerasan, lan ndhukung pangembangan budaya perdamaian ing Ukraina. Dheweke uga nliti masalah tatanan global militerisasi lan kepiye perspektif pamrentahan global tanpa kekerasan ing jagad sing bakal teka tanpa tentara lan wates bakal mbantu nyuda konflik Rusia-Ukraina lan Timur-Kulon sing ngancam apocalypse nuklir. [terus maca…]