#pengeluaran militèr

Wawancara karo Noam Chomsky kanggo Kongres Dunia Biro Damai Internasional

Noam Chomsky diwawancarai dening Joseph Gerson, koordinator penyelundupan Komite Layanan Kanca-kanca Amerika, babagan tema lan keprihatinan Kongres World IPB 2016 sing bakal teka babagan Militer lan Pengeluaran Sosial - "Disarm! Kanggo Iklim Perdamaian - Nggawe Agenda Tindakan, "kedadeyan tanggal 30 September-3 Oktober ing Berlin, Jerman.

Wawancara karo Noam Chomsky kanggo Kongres Dunia Biro Damai Internasional Read More »

Nggabungake Perspektif Pendidikan menyang Kongres Dunia Biro Damai Internasional 2016

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian kolaborasi karo International Institute on Peace Education (IIPE) lan kerja sama karo Biro Perdamaian Internasional (IPB) kanggo nggawe untaian pendhidhikan perdamaian khusus babagan belanja militer lan sosial ing Kongres Dunia IPB 2016. Tema kanggo Kongres iku "" Lucur senjata! Kanggo Iklim Perdamaian - Nggawe Agenda Tindakan. ” Tujuan saka Kongres World IPB 2016 yaiku nggawa masalah belanja militer, sing asring dianggep minangka pitakon teknis, menyang debat publik sing wiyar lan kanggo nguatake komunitas aktivisme global kita babagan disarmament lan demiliterisasi. Solusi kanggo tantangan global keluwen, lapangan kerja, lan perubahan iklim global bisa ditambah kanthi langkah-langkah pelucutan senjata - langkah-langkah sing kudu dirumusake kanthi jelas lan dilebokake ing kasunyatan politik.

Partisipasi IIPE & GCPE ditujokake kanggo nggabungake perspektif pendhidhikan, kalebu strategi pembelajaran formal lan non-formal, publik lan adhedhasar komunitas, menyang rekomendasi tumindak kebijakan & warga sing digawe ing Kongres. IIPE & GCPE uga nyengkuyung para pendhidhik kanggo melu ing Kongres kanggo sinau saka pengalaman lan perspektif mitra aktivis lan pembuat kebijakan.

Nggabungake Perspektif Pendidikan menyang Kongres Dunia Biro Damai Internasional 2016 Read More »

Gulung menyang Top