Kesempatan dana

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Para kanca sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa kasebut, layak dilamar (deadline: 15 September). [terus maca…]

Jobs

Nelpon aplikasi: Fellowship Cora Weiss 2018-2019 kanggo Peacebuilders Wanita Muda

Jaringan Global Wanita Peacebuilders (GNWP) seneng ngumumake Cora Weiss Fellowship kaping telu kanggo Peacebuilders Wanita Muda. Diluncurake ing 2015, Fellowship nduweni tujuan kanggo ndhukung pangembangan wanita perdamaian wanita enom lan priksa manawa luwih akeh wong enom nuduhake wawasan Cora kanggo perdamaian berkelanjutan lan kesetaraan gender minangka bagean sing kuat lan integral budaya global kita. [terus maca…]

Jobs

Call for Applications: Ikeda Center for Peace, Learning, and Dialog - Program Fellows Pendidikan

Program Fellows Pendidikan didegake dening Ikeda Center for Peace, Learning, lan Dialog ing taun 2007. Program iki bertujuan kanggo ngembangake riset lan beasiswa babagan bidang pendidikan Soka sing berkembang sacara internasional, S minangka pendekatan pendhidhikan sing dipusatkan siswa adhedhasar pedagogi Jepang pendidik Tsunesaburo Makiguchi lan penggantine, Josei Toda. [terus maca…]

Kesempatan dana

14 Fellowship Inovasi Sosial sing Sampeyan Perlu Dikenal

Ing ruang pengaruh sosial, beasiswa minangka cara sing apik kanggo nyengkuyung lan nggawe katrampilan sing penting banget kanggo karir sing duwe pengaruh gedhe. Apa sampeyan lulusan anyar, pimpinan usaha sosial sing fungsional utawa profesional sing pengin ganti karir lengkap, ana beasiswa kanggo sampeyan. Priksa dhaptar 14 kesempatan persekutuan dampak sosial sing dikuripake dening Ashoka U. [terus maca…]