Mratelakake panemume

Sambungan Manungsa Dijalin ing Kasangsaran Manungsa

Unsur sing ora digatekake ing pengalaman COVID yaiku carane bisa mimpin kita menyang refleksi babagan sesambungan manungsa sing nggawa kita liwat kasangsaran, menehi kita rasa fisik sing nyata dadi anggota saka siji kulawarga manungsa, bisa ngrawat saben liyane, kaya sing kudu kita lakoni. yen kulawarga arep urip. Kiriman iki minangka conto sing jelas babagan pengalaman kasebut. [terus maca…]

UnMASKing: Nggunakake Covid-19 kanggo narik minat para mudha ing pendhidhikan hak asasi manungsa

Profesor Felisa Tibbitts, Ketua Pendidikan Hak Asasi Manusia ing SIM, Universitas Utrecht, bakal dadi tuan rumah webinar "UnMASKing: Nggunakake Covid-19 kanggo melu para muda ing pendhidhikan hak asasi manungsa" dina Rebo, 11 November. Prof. Tibbitts bakal ngomong babagan pentinge ngubungake hak asasi manungsa karo masalah saiki lan ngrembug loro kurikulum Pendidikan Hak Asasi Manungsa kanggo siswa tingkat menengah sing dikembangake. [terus maca…]