#karusakan

Kolonialisme, mlarat lan korupsi: Sawetara pamikiran babagan perdamaian kanggo ngatasi kejahatan kasebut sajrone pandemi COVID19 (Puerto Rico)

Apa sing bisa nyedhiyakake pendhidhikan perdamaian amarga skenario kompleks Puerto Rico lan respons COVID? Anita Yudkin ngetokake sawetara ide babagan ngatasi pandemi adhedhasar prinsip umum pendhidhikan kanggo perdamaian, ana gandhengane karo hak asasi manungsa lan keberlanjutan.

Kolonialisme, mlarat lan korupsi: Sawetara pamikiran babagan perdamaian kanggo ngatasi kejahatan kasebut sajrone pandemi COVID19 (Puerto Rico) Read More »

Gulung menyang Top