Mratelakake panemume

Sambungan Manungsa Dijalin ing Kasangsaran Manungsa

Unsur sing ora digatekake ing pengalaman COVID yaiku carane bisa mimpin kita menyang refleksi babagan sesambungan manungsa sing nggawa kita liwat kasangsaran, menehi kita rasa fisik sing nyata dadi anggota saka siji kulawarga manungsa, bisa ngrawat saben liyane, kaya sing kudu kita lakoni. yen kulawarga arep urip. Kiriman iki minangka conto sing jelas babagan pengalaman kasebut. [terus maca…]

Warta & Sorotan

Krisis Senyawa: Corona ing Zona Konflik

Artikel sadurunge ing seri Koneksi Corona utamane fokus ing ketidakadilan lan disfungsi struktur global sing wis kabukten bisa ditrapake dening pandemi kasebut. Ing artikel iki, kita narik perhatian para pendhidhikan perdamaian manawa kasunyatan COVID nggawe akeh ketidakadilan kasebut dadi luwih parah. [terus maca…]

CV

Manifesto Alps-Adriatik: Politik Anyar kanggo jagad COVID

Koneksi Corona iki ngenalake Manifesto Alps-Adriatik, deklarasi kolaborasi trans-border regional lan niat sipil. Manifesto iki nemtokake "target lan proses transcending misahake lan alienasi sing ngrusak kemungkinan perdamaian ing struktur internasional saiki." Kita nuduhake Manifesto iki minangka kerangka kerja pembelajaran potensial sing cocog karo visi kosmopolitan perdamaian lan pendhidhikan kewarganegaraan global. [terus maca…]