Warta & Sorotan

Krisis Senyawa: Corona ing Zona Konflik

Artikel sadurunge ing seri Koneksi Corona utamane fokus ing ketidakadilan lan disfungsi struktur global sing wis kabukten bisa ditrapake dening pandemi kasebut. Ing artikel iki, kita narik perhatian para pendhidhikan perdamaian manawa kasunyatan COVID nggawe akeh ketidakadilan kasebut dadi luwih parah. [terus maca…]

CV

Manifesto Alps-Adriatik: Politik Anyar kanggo jagad COVID

Koneksi Corona iki ngenalake Manifesto Alps-Adriatik, deklarasi kolaborasi trans-border regional lan niat sipil. Manifesto iki nemtokake "target lan proses transcending misahake lan alienasi sing ngrusak kemungkinan perdamaian ing struktur internasional saiki." Kita nuduhake Manifesto iki minangka kerangka kerja pembelajaran potensial sing cocog karo visi kosmopolitan perdamaian lan pendhidhikan kewarganegaraan global. [terus maca…]