# budaya tentrem

Ing memoriam: Daisaku Ikeda

Daisaku Ikeda minangka pimpinan Buddha, pendidik, filsuf, pembangun perdamaian, lan panulis lan pujangga produktif kanthi komitmen seumur hidup kanggo perdamaian lan perlucutan senjata nuklir sing ngandhani kabeh karyane, kalebu minangka Presiden kaping telu saka Soka Gakkai lan pangadeg Soka Gakkai International.

Ing memoriam: Daisaku Ikeda Read More »

"Kampus universitas Kolombia kudu dadi papan kanggo kawruh lan pambangunan perdamaian": Menteri Aurora Vergara Figueroa

"Ing Pamrentahan Nasional kita setya mbangun budaya tentrem, liwat latihan sing kudu ngundang kabeh masyarakat kanggo ngatasi siklus kekerasan sing nyebabake ciloko lan nyeri nganti pirang-pirang dekade. Kita bakal terus ngiringi Institusi Pendidikan Superior ing desain lan implementasine strategi, protokol lan rute perawatan lan pencegahan marang jinis kekerasan ing kampus ... "- Aurora Vergara Figueroa, Menteri Pendidikan

"Kampus universitas Kolombia kudu dadi papan kanggo kawruh lan pambangunan perdamaian": Menteri Aurora Vergara Figueroa Read More »

Minggu Aksi Global Nglawan Kekerasan Gun

IANSA ngajak sampeyan melu ing Minggu Aksi Global Nglawan Kekerasan Gun wiwit tanggal 26 Juni nganti 2 Juli 2023. Tema IANSA taun iki yaiku "Ningkatake Dialog lan Budaya Damai: Njupuk Tindakan kanggo Mungkasi Proliferasi lan Kekerasan Gun!" kanthi nyengkuyung, yen cocog, program pendidikan lan kesadaran umum kanggo ngrembug masalah perdagangan ilegal SALW ing kabeh aspek lan ngembangake solusi sing bisa ditindakake.

Minggu Aksi Global Nglawan Kekerasan Gun Read More »

Gulung menyang Top