Publications

Dina Bumi Khusus njaluk kontribusi kanggo volume sing nemtokake keamanan global saka perspektif feminis

Definisi ulang keamanan sing ditindakake ing volume iki bakal dadi pusat ing Bumi ing eksplorasi konseptual lan kontekstual ing ancaman eksistensial krisis iklim. Asumsi sing ndasari saka eksplorasi yaiku yen kita kudu ngganti pikiran kita, babagan kabeh aspek keamanan; pisanan lan paling penting, babagan planet kita lan kepiye hubungane spesies manungsa. Proposal dijadwalake tanggal 1 Juni. [terus maca…]

Tandha Tindakan

Wanita Afghanistan Nelpon Wanita Amerika kanggo Solidaritas

Surat terbuka saka wanita profesional liyane, administrator universitas Afghanistan kudu nantang kabeh wanita Amerika kanggo ngadhepi konsekuensi saka ditinggalake wong-wong sing paling siyap nuntun Afghanistan menyang anggota konstruktif ing komunitas donya: wanita sing duwe pendidikan lan mandhiri sing tanggung jawab kanggo entuk bathi kesetaraan sosial saiki diinjak-injak karo Taliban. Kanthi pitulung saka Kantor Gedung Putih sing ditanggepi masalah jender, surat asli sing ora diatasi sing ditujukan kanggo Wakil Presiden Kamala Harris wis dikirim menyang kantor Wakil Presiden. Muga-muga uga bakal diwaca lan dibahas ing kursus studi perdamaian lan pendhidhikan perdamaian kanggo menehi swara kanggo wanita sing ora bisa ditemokake ing Afghanistan kanthi kahanan sing padha karo panulis, sawetara sing dikarepake bisa nemokake papan ing kampus lan universitas. [terus maca…]