Sepuluh Pangajaran saka Krisis Corona

Krisis dudu guru. Ora ana mekanisme supaya pandemi meksa kita golek wawasan anyar. Nanging, kita bisa, kanthi upaya dhewe, sinau pelajaran saka krisis kasebut. Krisis tegese "titik balik": COVID-19 wis nggegirisi sawetara kasunyatan sing salah, lan paling ora kanggo sawetara wektu, ndadekake sawetara refleksi dhasar. Kesempatan iki kudu dicekel.

Sepuluh Pangajaran saka Krisis Corona Read More »