# sarjana sing beresiko

Surat Terbuka Kapindho kanggo Sekretaris Negara njaluk proses adil kanggo visa kanggo sarjana lan siswa Afghanistan sing beresiko

Iki minangka surat terbuka kaping pindho saka akademisi Amerika menyang Sekretaris Negara sing njaluk langkah-langkah langsung kanggo ngatasi alangan saiki ing proses visa sing ndadekake akeh sarjana Afghan sing beresiko saka universitas AS sing wis diundang. Matur nuwun kanggo sapa wae lan kabeh sing njupuk langkah-langkah kanggo njaluk tumindak kanggo ngatasi masalah kasebut.

Gulung menyang Top