Suriah: Bayangake cara liya

By Canadian Peace Initiative

Kita wis guncang dening kekerasan lan penderitaan sing nggegirisi ing Suriah. Perang ora ana enteke. Kita wis mbukak ati kanggo para pengungsi Siria lan akeh wong sing menehi sponsor supaya teka ing negara-negara kasebut. Nanging kita pengin ngerti: Apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah kekejeman paling parah sing kedadeyan ing Suriah?

Panjelasan animasi anyar nerangake babagan peran sing bisa ditindakake Departemen Damai. Kita ora ngusulake duwe wangsulan pungkasan, nanging muga-muga bisa nyebabake pamikiran kreatif. Coba wenehake video iki utawa gunakake minangka wiwitan diskusi klompok.

 

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

2 thoughts on “Syria: Imagine another way”

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top