Kirim Kutipan & Meme Pendidikan Perdamaian

Apa sampeyan pengin mbantu usaha kanggo #S nyebarPeaceEd? Kita nglumpukake kutipan pendhidhikan perdamaian sing menehi inspirasi kanggo nggawe bibliografi lan direktori meme lan konsep kunci ing lapangan.

Direktori kasebut dimaksudake kanggo dadi sumber daya bibliografi sing cocog uga minangka alat sing digunakake kanggo latihan guru ing pendhidhikan perdamaian. Meme komplementer minangka alat kanggo mbantu nyebar kesadharan babagan perdamaian liwat pethikan provokasi pamikiran.

Kirimake kutipan nganggo formulir ing ngisor iki. Kasedhiya ngirim siji kutipan utawa akeh.

Kutipan kudu ana gandhengane langsung karo pendhidhikan perdamaian * sing nggambarake perspektif sing menehi informasi babagan kabijakan, pedagogi, teori utawa praktik. (Telpon kanggo kuotasi ing mangsa ngarep bakal luwih mbukak - nanging ing tahap iki, kita negesake kutipan khusus kanggo pendhidhikan perdamaian.)

Kunjungi Direktori Kutipan Perdamaian & Meme Direktori!

Kabeh kuotasi sing dikirimake bakal ditinjau karo tim editor sukarela. Sawise disetujoni, kutipan kasebut bakal ditambahake ing direktori lan tim kita bakal nyiapake meme seni kanggo distribusi sing gampang liwat media sosial.

Nalika ngirim kuotasi, mangga priksa informasi referensi dhasar (dibutuhake penulis lan jeneng sumber). Luwih akeh informasi sing bisa diwenehake supaya luwih migunani entri (nomer kaca, url, lsp). Kita uga ngundang anotasi cekak utawa cathetan panjelasan kanggo menehi konteks babagan kutipan lan gandhengane karo pendidik perdamaian.

Proyek iki dikelola lan dirancang dening tim mahasiswa Master Damai sing apik tenan ing Universitat Jaime I: Moema, Charlotte, lan Mica.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

1 pemikiran ing "Kirim Kutipan & Meme Pendidikan Perdamaian"

Komentar wis ditutup.

Gulung menyang Top