Nuduhake Warta, Sumber Daya, Acara & Kawruh karo Pendidik Perdamaian saka saindenging jagad

Apa sampeyan duwe warta, acara, riset, kurikuler utawa ide liyane kanggo dituduhake karo kampanye Global for Peace Education? Yen mangkono, kirim isi kanthi nggunakake formulir acara utawa artikel ing ngisor iki.

Mangga deleng kriteria posting sadurunge ngirim lan pilih kategori saka dhaptar ing ngisor iki.

Ing kasus paling umum, kita bakal nyetujoni kiriman sing jelas relevan lan mung mbutuhake sunting minimal tanpa ngubungi sampeyan. Apa kita duwe pitakon, uneg-uneg babagan relevan, utawa mbutuhake suntingan utama sing bakal dikontak.

Aja manawa kanggo gabung karo Kampanye Global lan dhaptar kanggo nampa buletin ing kothak mlebu supaya sampeyan bisa ndeleng kiriman sanalika langsung aktif!

Kriteria Posting Dhasar

Kriteria sing paling penting kanggo kalebu ing newsletter yaiku relevansi. Prioritas kita yaiku nampilake artikel sing madhangi tantangan lan sukses yen bidang pendidikan perdamaian lan cara pendidikan perdamaian berkembang lan berkembang ing saindenging jagad. Kita uga nyakup warta lan sumber daya sing ana gandhengane karo masalah kekerasan sing kudu dingerteni pendhidhikan perdamaian supaya bisa nyakup ilmu kasebut ing kurikulum lan kelas.

Sadurunge ngirim kontribusi potensial, coba takon dhewe apa pengajuan kasebut jelas ana hubungane karo pendidikan kanggo perdamaian. Pendhidhikan perdamaian minangka lapangan sing jembar sing kalebu karya lan riset ing sawetara sub bidang sing gegandhengan pendidikan kalebu hak asasi manungsa, perlucutan senjata, gender, konflik, non-kekerasan, lsp.

Kategori Submission

Warta & Ndeleng

  • fitur: nuduhake artikel khusus (artikel unggahan diundang dening staf editorial Kampanye Global)
  • News: nuduhake artikel sing ana gandhengane karo pendhidhikan perdamaian ing saindenging jagad
  • mratelakake panemume: nuduhake artikel opini lan editorial sing ana gandhengane karo pendhidhikan perdamaian
  • Laporan Kegiatan: nuduhake laporan saka acara pendhidhikan perdamaian, pelatihan, lsp & newsletter sok-sok saka klompok sing duwe pendidikan perdamaian liyane
  • Tandha Tindakan: nuduhake kabar babagan kampanye, kompetisi sing penting lan / utawa sensitif wektu utawa kesempatan dana

Resources

  • Curricula: nuduhake kurikulum, video, lan sumber daya latihan guru sing gegandhengan
  • Riset: nuduhake riset asli lan diterbitake babagan pendhidhikan perdamaian
  • Kebijakan: nuduhake warta, artikel lan dokumentasi babagan perkembangan kabijakan pendhidhikan sing ana gandhengane karo pendhidhikan perdamaian

Sinau & Apa

kawruh

  • Publikasi: nuduhake informasi babagan publikasi anyar sing ana gandhengane karo lapangan lan nelpon makalah
  • Ulasan Buku: nuduhake review literatur penting ing lapangan

Pakaryan & Pendanaan

  • Lowongan: nuduhake postingan kerja lan kesempatan karir ing pendhidhikan perdamaian lan bidang sing gegandhengan
  • Kesempatan Pendanaan: nuduhake informasi babagan hibah lan kesempatan beasiswa

Kiriman Kalender Acara

Sampeyan bisa ngirim acara, konferensi, webinar, utawa kursus online (apa wae sing ana ing kategori "Sinau & Lakukan") kanggo ditampilake ing tanggalan pendhidhikan perdamaian global.

* Yen sampeyan ngirim acara, aja nggunakake formulir "kirim artikel" ing ngisor iki - iki bakal nyegah lan / utawa nyebabake wektu tundha posting sampeyan ing situs iki.

 Klik ing kene kanggo ngirim acara sing gegandhengan pendhidhikan perdamaian menyang tanggalan global!