Kampanye Shine Africa diluncurake: nandur wit Moringa lan ningkatake kesadaran pendidikan perdamaian

KAMPANYE SHINE AFRIKA

Nyebar wiji lan nandur wit Moringa kanggo kesadaran pendhidhikan perdamaian sajrone periode 18 wulan ing 56 negara ing Afrika kalebu Kepulauan ing saubengé.

Tanggal 15 Oktober 2021 Mariana Price saka Grow for Health, Afrika Kidul ngluncurake kampanye global kaping pindho kanggo nandur wit Moringa lan ningkatake kesadaran babagan pendidikan perdamaian. Kampanye SHINE AFRICA sing bubar diluncurake uga bakal mulang babagan masalah perdamaian, konflik lan keadilan liyane sing diadhepi ing bawana.

Wit Moringa bakal digunakake minangka basis kampanye pendhidhikan sing fokus ing pendhidhikan perdamaian, kesehatan lan penyembuhan, nglawan malnutrisi, keamanan pangan, tuwuh tanduran, ndandani lemah, mulihake kualitas banyu, masalah karbon, lan promosi produk Moringa kanggo kesehatan lan kasugihan.

Mariana Price ndeleng Afrika minangka pusat panganan ing mangsa ngarep - kanthi pangarep-arep lan janji. Upaya kontinental iki uga kalebu rencana kanggo ndhukung pangembangan Pusat Pendidikan Damai ing saben Negara, utawa sabisa-bisa.

Harga Mariana Kab.

Latar mburi: Tanggal 12 Juli 2021, Pusat Pendidikan Perdamaian Manipur (CFPEM) (India) ngluncurake kampanye kanggo nandur luwih saka 10,000 wit kelor ing Asia Tenggara. Leban Serto, convenor, nyediakake upaya kanggo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian (GCPE). Leban dadi peserta ing Konferensi Perdamaian Den Haag 1999 ing ngendi GCPE diluncurake. Nalika diluncurake, Leban Serto nyathet yen Donya terus ngadhepi macem-macem ancaman, kalebu owah-owahan iklim - lan pendidikan perdamaian saiki dibutuhake luwih saka sadurunge amarga kelestarian lingkungan lan perdamaian ana hubungane. Dheweke uga nyathet yen aktif melu komunitas lokal lan nyengkuyung tuwuh wit Moringa minangka salah sawijining cara sing gampang kanggo ngatasi masalah konflik ing Asia Tenggara uga ing saindenging jagad. Leban Serto uga wis ngembangake pelajaran babagan perdamaian lan nonkekerasan sing nggabungake wit Moringa.

Aktif melu komunitas lokal lan nyengkuyung tuwuh wit Moringa minangka salah sawijining cara sing gampang kanggo ngatasi masalah konflik ing Asia Tenggara uga ing saindenging jagad.

Dr. Serto makarya karo Mariana Price saka Afrika Kidul minangka Penasihat Tim ing Asia Tenggara. Dheweke saiki dadi convenor kanggo Kampanye SHINE AFRICA lan Moderator Online Global kanggo Afrika Moringa Hub. Dheweke uga Konsultan Jaringan lan Presenter ing platform jaringan virtual saiki kanggo Afrika.

Penasihat Tim saka saben negara 56 ing Afrika bakal ditunjuk kanggo ndhukung upaya kasebut. Kampanye kasebut uga didhukung dening tim ahli kalebu ilmuwan sing duwe kawruh khusus babagan wit Moringa. Inisiatif iki didhukung dening Tony Jenkins, Koordinator GCPE; Dr Leban Serto, CFPEM India; Joshua Haruna; Nettie tawon; Afrika Moringa Hub; Romany Thresher; lan virtualnetworking.dina iki.

Kanggo informasi luwih lengkap lan melu:
Mariana Price - Convenor Kampanye. +27829600270

2 Komentar

1 Trackback / Pingback

  1. Pompa sing rusak - Cradle Ark Self Feed Initiative

Nggabungake diskusi ...