Peneliti Senior, Perdamaian lan Pembangunan: SIPRI

Peneliti Senior, Perdamaian lan Pembangunan: SIPRI

[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] aplikasi kene

Konteks

Institut Riset Perdamaian Internasional Stockholm (SIPRI) minangka lembaga internasional independen sing misi utamane kanggo nindakake riset lan kegiyatan keamanan, konflik lan perdamaian. Madeg ing 1966, SIPRI nyedhiyakake data, analisis lan rekomendasi, adhedhasar sumber terbuka, kanggo para pembuat kebijakan, peneliti, media lan masarakat sing minat. SIPRI nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo pangembangan ilmiah lan pribadi. SIPRI minangka juragan kesempatan sing padha.

Klompok riset Perdamaian lan Pembangunan minangka salah sawijine saka telung bidang studi sing amba ing arsitektur riset SIPRI sing anyar. (Kaloro liyane yaiku Armament and Disarmament, lan Konflik lan Perdamaian.) Klompok riset iki kalebu papat bidang tematik: perdamaian lan kemakmuran; gender, marginalisasi lan rasa ora aman; sektor swasta lan perdamaian; lan perubahan iklim lan konflik. Iki nyumbang bab-bab ing Buku Tahunan SIPRI taunan, diterbitake kanthi rutin ing outlet akademik lan kabijakan lan tanggung jawab kanggo organisasi lan pangiriman Forum Stockholm tahunan babagan Keamanan & Pangembangan.

Tugas lan tanggung jawab

Tanggung jawab utama Peneliti Senior sing mlebu kalebu:

  • Ngrancang, nganakake, nulis lan nyebarake riset dhewe sing bermutu;
  • Nyiyapake proposal riset kanggo ngamanake pendanaan mbesuk;
  • Makarya karo Direktur Studi kanggo mesthekake kegiatan kegiatan kluster riset sing luwih jembar;
  • Ngatur lan mbimbing staf junior;
  • Ngewangi Direktur Studi babagan manajemen finansial, penganggaran lan pengawasan kanggo klompok riset.

Kanggo informasi lengkap babagan tugas lan tanggung jawab kiriman iki, waca ing katrangan kerja.

Periode kontrak: Wiwit tanggal 1 Oktober 2016 utawa sanalika bisa. Janjian kasebut wiwitane rong taun. Pos kasebut full-time lan mbutuhake omah ing Stockholm. Paket gaji bakal dirundingake kanthi individu.

Cara kanggo aplikasi: Sawise mriksa deskripsi proyek, calon kudu ngirim resume / CV lan surat sampul siji kaca ing basa Inggris menyang: [email dilindhungi]. Nyebutake 'Perdamaian & Pembangunan' minangka referensi ing baris subjek email sampeyan kanthi bahan aplikasi.

Tanggal tutup awal aplikasi yaiku tanggal 31 Juli 2016. Wawancara bakal dianakake ing pungkasan Agustus / awal September 2016.

Kanggo pitakon rahasia, hubungi Dr Gary Milante, Direktur Program ([email dilindhungi]).

SIPRI minangka perusahaan sing duwe kesempatan sing padha lan komitmen kanggo nggayuh keragaman tenaga kerja ing babagan jinis, kabangsaan lan budaya.

Pakaryan serikat pekerja ing SIPRI yaiku Pieter Wezeman kanggo ST ([email dilindhungi]) lan Theresa Höghammar kanggo Saco-S ([email dilindhungi]).

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...