Direktur Program Senior: Peace First (Boston, MA - USA)

Posisi: Direktur Program Senior

organisasi: Damai Pertama

Lokasi: Boston, Mbak

Summary: 

Peace First minangka organisasi nirlaba nasional sing ana kanggo nggawe generasi perdamai generasi sabanjure. Kita yakin manawa para mudha minangka pemecah masalah alami lan kanthi mbayangke imajinasi moral kita bisa nggawe gerakan lan budaya sing dipimpin para pemuda kanggo budaya kekerasan sing mengaruhi kita kabeh.

Peace First njaluk Direktur Program Senior kanggo ngawasi pembangunan lan nggawe program anyar sing ambisius sing bakal nggawe jaringan global para perdamaian enom (kanthi fokus marang para pemuda umur 13 - 18), sing bakal diluncurake ing wulan September 2016. Peran iki wiwitane bakal fokus ing desain lan produksi komunitas digital sing bakal ndhidhik lan narik kawigaten para mudha minangka pimpinan sing nanggapi masalah sosial, nggunakake 20+ taun isi kurikulum lan ewonan lapangan mitra sing dibangun liwat Hadiah Pertama Perdamaian. Kanthi wektu, program iki bakal ditambah kanggo nyakup acara lokal ing pasar utama ing saindenging jagad, media sosial, lan keterlibatan selebriti.

Kandidat sing ideal yaiku starter mandhiri, nggawa katrampilan manajemen program sing luar biasa kanthi fokus tartamtu ing gerakan sosial sing dipimpin para pemuda, komunitas digital sing melu, lan pengembangan kemitraan strategis. Direktur Program Senior bakal ngatur lan kolaborasi cedhak karo tim cilik lan efektif banget lan jaringan mitra eksternal kanggo nggarap peluncuran kasebut. Ndhuwur kabeh, Direktur Program Senior kudu dadi pengacara sing ora lelah kanggo kekuwatan lan kesegaran kanggo pangowahan sosial sing dipimpin para pemuda.

Peace First ngupaya individu sing bisa urip subur ing lingkungan kerja sing regane:

  • Penasaran lan kemampuan kanggo adaptasi lan ngetrapake kreativitas lan katrampilan menyang ruang kerja sing anyar lan kanthi cepet;
  • Semangat kanggo tanggung jawab sing luwih akeh lan nyedhiyakake tantangan anyar;
  • Kabecikan, kolaborasi, lan rasa humor sing ala;
  • Motivasi kanggo menehi kontribusi lan nyoba ide lan cara nindakake perkara anyar; lan
  • Keyakinan jero babagan kekuwatan para mudha kanggo nggawe pangowahan.

Iki minangka posisi sing dibebasake ing full-time, sing ana ing Boston, MA.

Lowongan Kerja: 

  • Ngawasi desain, ngluncurake, lan tuwuhing hub digital - kalebu konten sing diadhepi para pemudha, crita-crita kanthi adhep-adhepan, lan alat pambangun komunitas - minangka penawaran inti kanggo mbangun jaringan pimpinan enom:
    • Rancang lan gawe konten online sing apik banget kanggo nggabungake lan ndidik para mudha babagan perdamaian, nggunakake praktik paling apik kanggo pengembangan pemuda lan pangembangan kampanye online.
    • Ngembangake pamrograman ngluwihi ruang digital kanggo nyambungake pamimpin enom global.
    • Nggawe program penghargaan lan pangenalan sing selaras karo target program kita kanggo insentif lan nguatake komitmen wong enom kanggo njaga perdamaian saben dinane.
  • Ngatur tim program sing motivasi tinggi (kanthi loro utawa telu laporan langsung) lan menehi bimbingan lan pembinaan.
  • Mitra mitra komunikasi lan pemasaran kanthi lancar kanggo njamin kampanye sing kuat sing bakal nambah komunitas kita dadi 2.5 yuta wong enom sajrone patang taun mbesuk.
  • Nggawe lan nggayuh kemitraan utama kanggo ningkatake jangkauan global kanthi nyata, nggedhekake crita perdamaian pemuda, lan ngenali lan nyambungake para pemuda kanthi lokal.

Sarat: 

  • Sepuluh taun pengalaman profesional, luwih becik kalebu wektu nirlaba kanggo komitmen pemuda, pambangunan gerakan, pembelajaran emosi sosial, lan / utawa strategi pangowahan budaya.
  • Ketrampilan kepemimpinan sing kuat nduduhake visi lan semangat wirausaha, bebarengan karo pengalaman sing nuduhake tim sing ngasilake asil sing apik.
  • Pangertosan sing wis kabukten babagan cara para remaja sinau lan melu liwat komunitas digital, kanthi fokus khusus kanggo pengembangan pemuda, pembelajaran emosi sosial, lan / utawa perdamaian.
  • Pengalaman nggawe sesuatu sing anyar, ing lingkungan sing berkembang pesat lan tuwuh sing spesifik lan sumber daya bisa uga owah utawa ora jelas.
  • Afinitas sing kuat kanggo teknologi lan pengalaman ngenali cara kanggo nggunakake teknologi kanggo entuk misi.
  • Katrampilan pangembangan sesambungan sing wis dikembangake kanthi dhuwur lan kemampuan kanggo makili organisasi kanthi positif kanggo macem-macem pihak.
  • Kaprigelan komunikasi lisan lan tulisan sing apik, cadangan energi, rasa humor lan semangat nular.
  • Semangat banget lan komitmen kanggo ngatasi masalah ketidakadilan lan ngetokake imajinasi moral para mudha kanggo ngrampungake.
  • Gelar Sarjana dibutuhake. Pengalaman sing bisa dibandhingake bakal dianggep.

Pampasan lan Mupangat:

Gaji kompetitif lan sepadan karo pengalaman.

Kanggo Aplikasi:

Peace First wis melu Mitra Kepemimpinan Koya kanggo mbantu nyewa iki. Kirimake sampul surat sing menarik lan lanjutake menyang Melissa Madzel ing https://koya.refineapp.com/jobPosting/apply/960.

Peace First minangka perusahaan kesempatan sing padha lan nyengkuyung aplikasi saka wong sing duwe warna, penyandang cacat, wanita, lan pelamar LGBTQ.

Babagan Peace First:

Peace First makarya kanggo nandur modal ing kemampuan para mudha supaya bisa nganggep awake dhewe dadi pimpinan lan ngeculake kreativitas kolaboratif ing masalah masyarakat sing paling penting. Sawise rong dekade nglakokake program adhedhasar sekolah, sing menehi pengaruh hebat nanging ora ukuran, lan telung taun sawise ngluncurake Hadiah Pertama Perdamaian, sing menehi skala lan kesadaran nanging ora melu nyebarake, saiki kita siyap nggawe global gerakan 2.5 yuta wong enom komitmen kanggo panganan sing apik kanggo awake dhewe lan wong liya. Kita yakin manawa bisa nyekel 10% saka 25 yuta wong enom sing dilahirake sawise taun 1994, kita bakal menehi tip marang generasi sing bakal ngukur budaya budaya kekerasan, intoleransi, lan sengit sing nyebabake kita kabeh.

Kanggo informasi luwih lengkap, goleki www.peacefirst.org.

Babagan Mitra Kepemimpinan Koya:

Koya Kepemimpinan Koya minangka perusahaan telusuran eksekutif nasional lan konsultasi modal manungsa sing kerja khusus karo nirlaba lan perusahaan sosial. Kita ngasilake asil sing bisa diukur, nemokake wong sing duwe bakat sing sejatine cocog karo budaya unik saka organisasi klien kita lan njamin manawa organisasi duwe sumber daya lan strategi kanggo ndhukung. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Mitra Kepemimpinan Koya, bukak www.koyapartners.com.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top