Salam Salam Kanggo Kabeh Praktisi, Pendukung, lan Pendhukung Pendidikan Perdamaian

Pesen saka Betty Reardon * nalika mlebu ing taun 2020

* Betty Reardon minangka pangadeg loro kasebut Institut Ilmu Perdamaian Internasional (IIPE) lan Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian (GCPE)

Kanggo sampeyan kabeh sing bisa ngrayakake preinan saben taun, pangarep-arep kanggo pesta sing nyenengake, lan jagad sing kurang kasar lan adil sing kita cita-cita nalika menehi solidaritas ing kabeh perkara sing bisa ditindakake. Nalika mlebu dekade kaping telu taun 21 ikist abad, ayo padha tetep ngadeg ing roso seduluran karo siji liyane lan kabeh wong sing ngalami panganiaya lan ketidakadilan sing kita nyoba kanggo ngatasi. Muga-muga solidaritas bakal wujud dhukungan sing terus aktif lan partisipasi aktif ing jaringan GCPE lan IIPE sing nggampangake upaya kita.

Aku pengin mungkasi taun iki ngaturake matur nuwun sanget kanggo kabeh sing melu taun kepungkur Kampanye 90K kanggo ndhukung lan ngluwihi jaringan IIPE & GCPE, lan kanggo kabeh sing gabung karo aku kanthi apik pahargyan 90 taunkuth Ulang tahun. Acara kasebut dhewe lan kabeh sing diubengi lan diubengi mung katon hebat. Matur suwun sanget kanggo kabeh.

Nalika aku ngumumake ing wiwitan upaya 90K, kanggo upaya supaya para pendukung dadi pendukung, kontribusi aku bakal $ 90 saben wulan rutin sing diwenehake menyang kertu kredit. Upaya banget kanggo usaha kanggo ngerti sadurunge manawa bakal ana dana pendhukung kanggo kampanye Kampanye rutin, lan nggawe dana tambahan kanggo IIPE dadi luwih abot lan ora mesthi. Muga-muga sampeyan bakal nimbang faktor kasebut nalika sampeyan nemtokake manawa lan kanthi pinten sampeyan bisa ndhukung CGPE / IIPE.

Saiki aku wis umur 91 taunst taun, kontribusi saya, wiwit wulan Januari dadi $ 91, lan saben taun kanthi terus mberkahi, bakal nambah dolar maneh saben wulan, nganti kampanye K utama sabanjure. Yen bisa kedadeyan, bisa uga 100K, nanging supaya rada wicaksana, kita bisa uga 95K.

Umurmu piro? Apa sampeyan duwe nomer begja? Apa ana sawetara tegese (utawa variasi) sing bisa dirayakake kanthi sumbangan saben wulan? Sanajan acak, coba wenehake kontribusi sampeyan kanthi dhasar sing nyengkuyung. Nalika nyengkuyung jaringan, kita bakal nyekseni solidaritas lan bisa dadi gerakan transnasional, multikultural, lan intergenerasional sing terus ana.

Muga-muga kita dadi luwih aktif lan luwih akeh wiwit taun 2020.

Sugeng Warsa Enggal !!!

Betty Reardon
Desember 2019

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...