Pemimpin sekolah janji kanggo nggedhekake sinau keadilan ing kurikulum

(Dipunbabar saking: Warta Kebon Anggur. 23 Januari 2021)

Miturut Maia Coleman

Panitia sekolah kabeh Pulo ngrembug babagan cara kanggo ngembangake pembelajaran keadilan ras lan sosial ing sistem sekolah umum Martha ing Vineyard, Kamis, nambahake pelatihan keragaman, kurikulum anti-rasis, lan program literasi rasial ing agenda taun anyar.

Rencana kanggo ngembangake program keragaman ing sekolah-sekolah wis dadi topik diskusi ing sawetara rapat panitia sekolah ing taun kepungkur, nanging pacelathon kasebut njupuk langkah resmi ing dina Kamis, nalika Koalisi Keanekaragaman Anggur Martha - sawijining organisasi adhedhasar komunitas sing fokus kanggo mbasmi rasisme ing Pulo - teka sadurunge panitia sekolah kanggo nuduhake tugase.

Asisten pengawas sekolah Pulau Richard Smith, sing dadi anggota koalisi, ujar manawa presentasi kasebut minangka langkah-langkah pertama ing upaya kolaborasi antarane sekolah lan koalisi kanggo ngowahi sistem sekolah.

"Aku pengin ngundang Koalisi Diversitas Kebun Anggur Martha supaya bisa nambah pacelathon. Sing digoleki - kanggo nggedhekake pacelathon lan nimbang kepiye cara supaya kemajuan tumrap bocah ing sistem sekolah, ”ujare Pak Smith.

Jocelyn Coleman Walton lan Lisa Pimentel, ketua ketua panitia koalisi koalisi, nuduhake inisiatif pendidikan ing Pulo sing wis diwiwiti klompok kasebut. Nganti saiki, proyek kasebut kalebu hosting lokakarya pendidikan kanggo siswa enom lan nggarap perpustakaan sekolah umum kanggo nggabungake luwih akeh buku babagan keragaman.

Pak Smith ujar rekomendasi saka klompok kasebut, dheweke uga melu program literasi ras - sing diarani Pollyanna - dheweke ngarep-arep kalebu ing kurikulum sekolah.

"Aku ngira bagean penting saka apa sing arep ditindakake karo koalisi keragaman lan dhukungan kanggo ndeleng kurikulum sing mbantu kesetaraan ras," jarene.

Anggota panitia sekolah nyengkuyung dhukungan kanggo inisiatif kasebut, kanthi akeh sing menehi saran yen panitia kasebut dhewe duwe peran sing luwih aktif ing pelatihan keragaman lan kerja anti-rasis.

"Aku mikir manawa kita kudu eksplisit babagan nggawe kabijakan sing bisa nyebabake pangowahan ing sistem sekolah," ujare anggota panitia Alex Salop. "Dadi, aku bakal menehi saran supaya bisa rapat maneh mbesuk supaya menehi proposal lan prekara sing bisa kita lakoni minangka panitia sing bakal menehi pengaruh marang masarakat Pulo."

Ketua panitia Robert Lionette setuju, nyaranake supaya panitia melu pelatihan keragaman, ekuitas lan inklusi formal sing difasilitasi koalisi. Wong liya menehi saran supaya latihan kasebut diwenehake menyang wong tuwa lan pendidik uga.

Anggota panitia Amy Houghton meksa nindakake perkara kasebut supaya luwih maju, menehi saran yen panitia kasebut nggawa luwih akeh macem-macem pangkat.

"Kita kudu golek mekanisme supaya komite penasihat utawa subkomite bisa mbantu kita luwih ngerti amarga ora ngira klompok 13 saka kita nggawa cukup macem-macem," ujare Ms. Houghton jarene. "Aku mikir kudu ana wong ing meja sing bisa njupuk keputusan kasebut lan pengaruhe kepiye cara lan cara paling apik."

Administrator lan anggota panitia janji bakal terus ngobrol.

Ing bisnis liyane dina Kamis, kepala sekolah Matthew D'Andrea menehi update babagan program tes asimtomatik ing saindenging sekolah sing diwiwiti telung minggu kepungkur. Program kasebut diwiwiti kanthi wiwitan, Pak D'Andrea ujar, nyathet manawa operasi biasane lancar lan mung siji siswa sing nampa asil tes positif nganti saiki.

Kepatuhan program tes mandat sekolah wis sukses, jarene, sanajan udakara 10 siswa lan staf sing kerja lan sinau kanthi pribadi nolak tes.

"Aku ora nglarang wong liya mlebu gedhong saiki," ujare Pak D'Andrea, sing komunikasi siji-sijine karo para siswa lan guru. "Miturut saran saka pengacara kita, aku kerja bareng kulawarga kanggo ngerteni apa masalahe lan muga-muga bisa ngatasi."

Diskusi babagan ketidakpatuhan uga nyebabake obrolan babagan kabijakan imunisasi sekolah, karo sawetara anggota panitia menehi kuatir babagan ketidakpatuhan vaksin Covid ing mbesuk.

"Sampeyan mbayangake masa depan kanthi kabijakan imunisasi," ujare anggota panitia Mike Watts. "Kita minangka negara non-vaksinasi paling dhuwur ing negara kasebut. . . Iki minangka prekursor. Yen sampeyan ora bakal dites, potongan non-vaksinasi bakal teka. ”

Anggota panitia Kate DeVane uga nambah keprihatinan babagan sukses vaksinasi siswa lan bocah cacat sing mbutuhake, yen pasokan vaksin kurang.

Pak D'Andrea ujar manawa obrolan babagan tes kepatuhan lan vaksinasi wis diwiwiti ing panitia kesehatan lan kesehatan, nanging akeh rincian sing durung ditemtokake. Miturut pedoman saiki, sekolah ora mrentah siswa sing umur 16 taun divaksinasi lan prentah vaksin kanggo fakultas mbutuhake penawaran karo serikat guru.

Kebijakan vaksinasi bakal gumantung karo pedoman sing wis ditemtokake negara ing pungkasan taun iki, ujare.

"Vaksinasi kanggo siswa sing luwih enom ora kasedhiya suwe, mula bakal dakkandhakake manawa bisa ditindakake," ujare Pak D'Andrea.

Uga dina Kamis, panitia kasebut milih nyewa administrator bisnis interim Mark Friedman minangka administrator full-time, lan nyetujoni pensiunan direktur layanan dhukungan siswa Nancy Wigglesworth Dugan.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...