Beasiswa kasedhiya kanggo sinau MA ing Pendidikan Damai ing Universitas Perdamaian

Logo UPEACE

Program MA Pendidikan Perdamaian ing Universitas Perdamaian sing diwajibake PBB ing Costa Rica dipilih kanggo Program Beasiswa Pascasarjana Jepang / Bank Dunia (JJ / WBGSP) kanggo siswa saka 'negara berkembang' kanthi pengalaman profesional sing relevan lan sejarah nyengkuyung upaya pambangunan negarane.

Beasiswa JJ / WBGSP nyedhiyakake biaya kuliah, biaya urip saben wulan, tiket pulang-pergi, asuransi kesehatan, lan tunjangan perjalanan.

Kanggo ndhaptar beasiswa, siswa:

  1. memenuhi kriteria eligibility (pirsani situs Bank Dunia)
  2. ing utawa sadurunge tenggat wektu aplikasi beasiswa (23 April), wis diakoni tanpa sarat (kajaba dana) kanggo taun akademik sing bakal teka menyang Program Pendidikan Damai ing UPEACE (pirsani situs UPEACE)
  3. lan ngirimake siji aplikasi beasiswa online (pirsani situs Bank Dunia)

[icon name = "arrow-circle-o-right" class = "" unprefixed_class = ""] Temokake luwih lengkap lan aplikasi menyang Program UPEACE MA ing Pendidikan Perdamaian

[icon name = "arrow-circle-o-right" class = "" unprefixed_class = ""] Temokake luwih lengkap lan lamar Program Beasiswa Pascasarjana Jepang / Bank Dunia (JJ / WBGSP)

 

1 Komentar

Nggabungake diskusi ...