Rotary Peace Fellowship - nelpon aplikasi

Yayasan Rotary saiki nampa aplikasi kanggo Beasiswa Rotary Peace Fellowship 2019 sing wis dibiayai kanthi lengkap. Nganti 100 pimpinan pangowahan sosial dipilih global saben taun kanggo entuk gelar master utawa sertifikat pengembangan profesional ing studi perdamaian lan konflik ing salah siji saka enem Pusat Perdamaian Rotary ing universitas terkemuka ing saindenging jagad. Tenggat wektu aplikasi 31 Mei.

[icon name = "share" class = "" unprefixed_class = ""] Sinau luwih lengkap ing kene

2 Komentar

  1. Aku kepengin weruh manawa Yayasan Rotary bakal bisa digandhengake karo aku sajrone kunjungan menyang Washington lan New York ing antarane tanggal 7 nganti 10 April 2018 kanggo nindakake dialog lan sesi pidato minangka bagean saka seri diskusi global babagan "Wenehi Non-Kekerasan lan Peluang Nonkilling Misi ".

Nggabungake diskusi ...