Peran Pendidikan ing Peacebuilding ing Uganda lan Myanmar

Peran Pendidikan ing Peacebuilding ing Uganda lan Myanmar

Konsorsium Riset babagan Pendidikan lan Peacebuilding

Layar Dijupuk 2016-04-11 ing 11.44.16 AMKita seneng nuduhake pembaruan paling anyar saka Konsorsium Riset babagan Pendidikan lan Peacebuilding, kemitraan antarane UNICEF lan Universitas Amsterdam, Universitas Sussex, Universitas Ulster lan mitra ing negara sing tujuane nyumbang kanggo riset, kabijakan lan praktik sing ana gandhengane karo pendhidhikan lan perdamaian.

Ditulis dening peneliti saka Universitas Amsterdam lan Universitas Ulster, kanthi kemitraan karo peneliti lokal ing Myanmar lan Uganda, laporan kasebut nemokake pendhidhikan lan perdamaian ing Myanmar lan Uganda saka telung sudut pandang:

  • Integrasi Peacebuilding menyang Kebijakan lan Program Pendidikan.
  • Peran Guru ing Peacebuilding.
  • Peran Inisiatif Pendidikan Pemuda Formal lan Non Formal.

Tim Konsorsium Riset nindakake riset ing patang negara sajrone proyek: Myanmar, Pakistan, Afrika Selatan, lan Uganda.

Saben tim bakal ngasilake laporan negara tartamtu sing, bebarengan karo Tinjauan Sastra tematik, bakal dadi dhasar kanggo telung laporan sintesis sing ngatasi telung bidang kasebut ing ndhuwur.

Kajaba iku, ing saindhenging proyek riset lan minangka tema lintas silang ing kabeh telung bidang, proyek riset nduweni tujuan kanggo ngerti dinamika lan pengaruh saka macem-macem bentuk kekerasan langsung lan ora langsung gegayutan karo sistem pendhidhikan lan aktor pendidikan ing kahanan sing ana konflik. Saben fokus tematik uga kalebu analisis jender.

Sawetara output riset kasedhiya kanggo ngakses temuan tim riset Myanmar lan Uganda:

Peran Pendhidhikan ing Peacebuilding ing Uganda
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Kertas Pengarahan
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Summary Executive
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Summary
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Laporan Latar mburi Lengkap

Peran Pendidikan ing Peacebuilding ing Myanmar
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Kertas Pengarahan
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Summary Executive
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" color = "# dd3333 ″] Spayung
[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Laporan Latar mburi Lengkap

 

 

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...