Sumber Kanggo Mbantu Pengungsi Afghanistan (Wanita Kanggo Wanita Afghanistan)

Wanita kanggo Wanita Afghanistan (WAW) minangka organisasi masyarakat sipil ing dhasar sing darmabakti kanggo nglindhungi lan mromosikake hak-hak wanita lan bocah-bocah wadon Afghanistan sing disenengi ing Afghanistan lan New York. WAW wis nyiyapake dhaptar sumber daya kanggo ndhukung sing ana ing Afghanistan sing nyoba supaya bisa slamet.

klik ing kene kanggo ngakses sumber daya kanggo mbantu para pengungsi Afghanistan

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...