Re-Enchant the World: Kompetisi Seni lan Penulisan Pemuda

Nelpon kabeh Pendidik lan Pemuda!

Asosiasi Studi Perdamaian lan Keadilan (PJSA), nirlaba sing darmabakti kanggo nuduhake visi lan strategi kanggo mbangun perdamaian, kaadilan sosial lan owah-owahan sosial, duwe Peace Chronicle sing dadi tuan rumah Kompetisi Seni lan Penulisan Pemuda Internasional. Kabeh nom-noman nganti umur 18 diundang ngirim seni, puisi, crita cekak lan esai!

Tema kasebut yaiku Re-Enchantment, lan rincian bisa ditemokake kene, mangga download lembar informasi. Kiriman mbukak nganti 3 Maret 2023!

Sinau luwih lengkap lan melu kompetisi!

Ing wektu bencana iklim, perang lan krisis kesehatan mental sing mundhak, kompetisi iki ngupayakake mobilisasi wong ing saindenging jagad supaya bisa nindakake kegiatan kanggo mbayangake lan ngimpi babagan masa depan sing luwih apik. Ide saka Re-Enchantment njaluk kita tresna marang donya maneh. Kepiye carane bisa nyambung karo lingkungan lan kewan liyane, saben liyane lan awake dhewe kanthi sihir lan pangarep-arep? Kepiye carane bisa mbayangake jagad, utawa ngganti perspektif babagan urip kita dhewe supaya luwih nyenengake lan tresna? Piyé carané awaké dhéwé isa dadi tangga-tangga lan kanca-kanca sing luwih apik? Kepiye carane bisa ngganti jagad iki dadi papan sing luwih tentrem lan apik kanggo kabeh? Kita bakal seneng krungu gagasan sampeyan!

Salajengipun, kita ngajak kabeh pendidik kanggo melu iki dokumen urip kanggo nuduhake gagasan utawa aktivitas apa wae sing bisa ditindakake karo siswa kanggo menehi inspirasi lan nggawe pangarep-arep ing kelas lan ngluwihi. Sapa wae bisa nyumbang lan kita ngarep-arep bisa ngembangake ruang kolaborasi global.

Pemenang siswa kompetisi lan pendidik bakal diakoni ing masalah Spring Babad Damai dianakake dening Asosiasi Studi Perdamaian lan Kehakiman lan diterbitake ing antarane para sarjana, seniman, lan aktivis ing Mei.

 

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top