Simulasi pembelajaran kesenjangan kekayaan ras

Roti kanggo Jagad nyedhiyakake simulasi minangka alat interaktif sing mbantu wong ngerti hubungane antarane kesetaraan ras, keluwen, mlarat, lan kasugihan.

(Dipunbabar saking: Roti kanggo Jagad.)

Apa Simulasi Pembelajaran Kesenjangan Kekayaan Ras?

Simulasi kasebut yaiku alat interaktif sing mbantu wong ngerti hubungane antarane kesetaraan ras, keluwen, mlarat, lan kasugihan. Iki minangka langkah pisanan sing apik kanggo wong sing ora sadhar babagan ketimpangan struktural, alat dhukungan kanggo wong-wong sing pengin pangerten sing luwih jero babagan ketimpangan struktural, lan sumber informasi kanggo para ahli sing pengin ngerti pengaruh ekonomi sing bisa diukur saka saben kabijakan sing wis nyebarake rasial saiki keluwen, penghasilan, lan bandha pisah.

Simulasi kasebut mbantu wong ngerti hubungane antarane kesetaraan ras, keluwen, mlarat, lan bandha.

Ing simulasi kasebut, para peserta sinau babagan kabijakan federal sing nggawe ketimpangan struktural - kepemilikan lan pendhidhikan mung loro ing pirang-pirang wilayah sing kena pengaruh - lan kepiye kabijakan kasebut nambah keluwen lan mlarat ing komunitas warna.

Simulasi nuntun para peserta supaya ngerti sebabe kesetaraan ras penting banget kanggo mungkasi rasa lapar lan mlarat ing Amerika Serikat. Kita ngarep-arep supaya para peserta, supaya luwih ngerti ketimpangan struktural, bisa ndhukung kabijakan sing mbatalake lan / utawa nyuda kesenjangan.

Amarga simulasi kasebut negesake pentinge kesetaraan ras, bisa dadi alat pendamping kanggo greja, organisasi, agensi, sekolah, lan komunitas sing wis wiwit ngupayakake balapan lan pengin sinau luwih lengkap babagan peran sing diduweni kabijakan publik, suwe-suwe. , ing nggawe divisi struktural adhedhasar balapan.

Apa pengaruh simulasi?

Nggawa simulasi menyang komunitas sampeyan.

Kepiye cara simulasi ngrusak alangan?

Ana macem-macem cara ngomong utawa mikir babagan balapan. Rasane ora kepenak karo topik kasebut bisa dadi alangan kanggo ngobrol.

Nanging obrolan kasebut penting, luwih-luwih yen kita bakal mungkasi keluwen lan mlarat ing AS. Iki minangka salah sawijining alesan simulasi supaya para peserta milih kertu kanthi acak sing menehi identitas ras sing bisa beda karo dhewe. Iki mbantu ngrusak sawetara alangan.

Ing Roti kanggo Sabda, kita wis ndeleng simulasi sing ngganti ati lan pikiran masarakat lan menehi inspirasi supaya bisa setya ngetrapake lensa ekuitas ras kanggo pakaryan kasebut.

Siap miwiti? Watch Nggawa Simulasi menyang Komunitas Sampeyan lan sinau kepiye.

Kepiye cara nggawe simulasi lan ing endi bisa digunakake?

Simulasi Pembelajaran Kekayaan Bangsa Ras minangka upaya gabungan saka Roti kanggo Jagad lan JARINGAN. Konsep lan desain simulasi digawe dening Marlysa D. Gamblin, ahli kabijakan babagan keluwen ras, penghasilan, lan pamisahan bandha. Marlysa kerja bareng karo Emma Tacke lan Catherine Guerrier karo NETWORK kanggo pilot simulasi ing Ecumenical Advocacy Days (EAD) ing April 2017.

Sawise pilot awal, Bread nyedhiyakake setaun suwene kanggo pilot simulasi ing lapangan lan nggawe pangaturan supaya alat kasebut migunani kanggo macem-macem komunitas ing macem-macem setelan.

Alat iki bisa digunakake ing omah, sinau Alkitab, greja, klumpukan sing luwih gedhe, lan sekolah, lan ing antarane staf nirlaba, organisasi advokasi, penyedia layanan, lembaga pamrentah, lan entitas pribadi.

Nggayuh ekuitas ras tegese kabeh wong, ora preduli karo ras, duwe kesempatan sing padha kanggo nikmati asil sing padha.

Yen sampeyan pengin nggunakake simulasi, tonton Nggawa Iki menyang Komunitas Sampeyan. Video kasebut menehi katrangan luwih lengkap babagan simulasi kasebut. Disaranake nggunakake Pandhuan Fasilitator. Pandhuan nawakake tips babagan nyiyapake lan nggampangake simulasi ing macem-macem setelan. Kita uga duwe Pandhuan Fasilitator Virtual, yen sampeyan ora bisa ketemu karo wong liya. Yen sampeyan pengin nggawa alat iki menyang gereja utawa sinau Alkitab, mangga uga download Lembar Kegiatan Alkitab ing ngisor iki.

Pengin nggampangake simulasi kanthi virtual? Download sumber daya iki:

Pandhuan Fasilitator Virtual NEW

PowerPoint Simulasi Virtual NEW

Pelacak Kertu Tindakan NEW

Pengin gampang simulasi ing wong? Download sumber daya iki:

Kit Cetak Simulasi

Pandhuan Fasilitator

Paket Kebijakan

Lembar Kegiatan Alkitab

PowerPoint kanthi poin ngomong

Wacan tambahan babagan balapan lan keluwen:

Tanggung Jawab sing padha kanggo Keluwen Sajrone COVID-19 lan Beyond

Nglamar Lensa Ekuitas Ras kanggo Program Anti-Keluwen

Menyang Kelaparan Nol: Ras, Keluwen, lan Kemlaratan

Pungkasan Keluwen AS kanthi Fokus ing Komunitas sing Paling Kena Pangaruh

Incarceration Massa: Penyebab utama Keluwen

Apa sing bisa ditindakake sabanjure kanggo ningkatake kesetaraan ras lan ngilangi rasisme?

Saiki sampeyan wis ngrampungake Simulasi Pembelajaran Kekayaan Ras, ana akeh prekara sing bisa ditindakake. Kaping pisanan lan paling penting, kita pengin menehi saran supaya sampeyan melu makarya babagan cara mbalikke apa sing nggawe ketimpangan ras - kesetaraan ras. Ekuitas ras yaiku a proses sing fokus ing pusat kabutuhan, kepemimpinan lan kekuwatan Ireng, Adat lan Wong Warna liyane, uga a goal kanggo entuk asil sing padha, lan pungkasane optimal kanggo BIPOC relatif karo mitra putih. Menyang bread.org/racialequity kanggo sinau luwih lengkap babagan istilah iki, waca laporan utama kanggo ngerti kepiye kesetaraan ras bisa ditrapake kanggo kabijakan kanggo mungkasi keluwen lan ngatasi rasisme, lan sinau babagan alat penting kanggo mbantu sampeyan ningkatake kesetaraan ras ing karya sampeyan!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...