Privasi sampeyan penting kanggo kita. Kebijakan Kampanye Global kanggo Perdamaian Global kanggo ngurmati privasi sampeyan babagan informasi sing bisa dikumpulake saka situs web sampeyan, www.peace-ed-campaign.org.

Tanggal efektif: Muga 25, 2018

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake situs web peace-ed-campaign.org ("Layanan").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake lan ngapikake Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kabijakan kasebut. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha kaya ing Syarat lan Ketentuan, sing bisa diakses saka pcdnetwork.org

Definisi

Service

Layanan minangka situs web peace-ed-campaign.org sing dioperasikake dening Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian

Data pribadi

Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).

Data Pangguna

Data panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).

Cookies

Cookie minangka bagéyan cilik data sing disimpen ing piranti (komputer utawa piranti seluler).

Pemroses Data (utawa panyedhiya layanan)

Data Processor (utawa Service Provider) tegese wong alam utawa hukum sing ngolah data atas jenenge Data Controller.

Kita bisa nggunakake layanan saka Various Service Providers kanggo ngolah data luwih efektif.

Subyek Data (utawa Panganggo)

Subyek Data iku arupa individu urip sing nggunakake Layanan kita lan minangka subyek saka Data Pribadi.

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data Panggunaan Kanggo Pengunjung Situs

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan Layanan sing diakses lan digunakake ("Data Pangguna"). Data Pangguna iki bisa ngemot informasi kayata alamat protokol Internet Protokol (contone alamat IP), tipe browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing didol ing kaca kasebut, unik piranti pengenal lan data diagnostik liyane.

komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs kasebut, kita nglumpukake data sing ditampilake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan string agen pangguna browser kanggo mbantu deteksi spam. Pangguna uga bisa milih ngirim komentar kanthi nggunakake akun media sosial. Hubungi platform media sosial babagan kabijakan privasi.

Kanggo Pelanggan Newsletter

Yen sampeyan wis langganan buletin utawa yen sampeyan anggota situs web (sampeyan bisa log in), sampeyan bakal nampa email saka kita.

Kita mung bakal ngirim email sing wis sampeyan tampi, utawa sing gegandhengan karo layanan sing diwenehake.

Kanggo ngirim email, kita nggunakake jeneng lan alamat email sing diwenehake. Situs kita uga log alamat IP sing digunakake nalika sampeyan ndhaptar layanan kasebut kanggo nyegah penyalahgunaan sistem.

Situs web iki bisa ngirim email liwat layanan ngirim Kirim Grid. Layanan iki ngidini kita nglacak mbukak lan ngeklik email. Kita nggunakake informasi iki kanggo nambah konten newsletter. Mangga konsultasi Kirim kabijakan privasi Grid: https://sendgrid.com/policies/privacy/

Ora ana informasi sing dingerteni dilacak ing njaba situs web iki kajaba alamat email.

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • Negara lokasi
  • Organisasi
  • Cookie lan Data Pangguna

Sampeyan bisa milih metu nampa, utawa kabeh, komunikasi kasebut saka kita kanthi kapan wae nderek tautan utawa langganan langganan sing diwenehake ing email sing dikirim utawa ngubungi [email dilindhungi]

Nglacak Data Cookies

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake yaiku beacon, tags, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.

Panganggone Data

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo menehi dhukungan pangguna
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis
  • Kanggo nyedhiyakake sampeyan warta, sumber daya lan informasi acara (nalika setuju kanggo mlebu buletin) kajaba sampeyan ora milih nampa informasi kasebut. Sampeyan bisa milih ora nampa, utawa kabeh, komunikasi kasebut saka kita kapan wae kanthi ngetutake tautan utawa langganan langganan sing diwenehake ing email sing dikirim utawa ngubungi [email dilindhungi]

Basis Hukum Kanggo Ngolah Data Pribadi Ing Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan asale saka Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), PCDNetwork, LLC kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi sing dijlentrehake ing Kebijakan Privasi iki gumantung karo Data Pribadi sing dikoleksi lan konteks tartamtu sing dikoleksi.

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian bisa ngolah Data Pribadi amarga:

  • Kita kudu nindakake kontrak karo sampeyan
  • Sampeyan wis diwenehi idin kanggo nglakoni
  • Proses kanggo kapentingan sah lan ora kakehan hak sampeyan
  • Kanggo tujuan pamrosesan pembayaran
  • Kanggo nglakoni hukum

Penylametan Data

Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian bakal nahan Data Pribadi mung yen perlu kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal njaga lan nggunakake Data Pribadi nganti dibutuhake kanggo netepi kewajiban legal (kayata, yen dijaluk njaga data sampeyan supaya tundhuk karo undang-undang sing ditrapake), ngrampungake perselisihan, lan ngetrapake kesepakatan lan kabijakan legal.

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian uga bakal makaryakke Data Panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data Panggunaan umume disimpen sajrone wektu sing luwih cekak, kajaba yen data iki digunakake kanggo ngiyatake keamanan utawa kanggo nambah fungsionalitas Layanan, utawa kita duwe kewajiban kanggo njaga data iki sajrone wektu sing luwih suwe.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Yen sampeyan dumunung ing njaban Amérika Sarékat lan milih kanggo nyedhiyani informasi, sumur mangerteni manawa kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang Amerika Serikat lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian Global bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan dianggep aman lan sesuai karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer Data Pribadi sing bakal ditindakake menyang organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup. kalebu keamanan data lan informasi pribadhi liyane.

Pambocoran Data

Keterbukaan kanggo Penegakan Hukum

Ing kahanan tartamtu, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian bisa uga kudu nyampekano Data Pribadi yen diwajibake ditindakake miturut ukum utawa nanggepi panjaluk sing sah saka panguwasa umum (kayata pengadilan utawa lembaga pamrentah)

Keperluan Hukum

Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian bisa ngumumake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin manawa tumindak kasebut perlu kanggo:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan nglindhungi hak utawa properti Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita usaha nggunakake sarana sing bisa ditampa kanthi komersil kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Hak-hak Perlindhungan Data Sampeyan Miturut Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan penduduk ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), sampeyan duwe hak nglindhungi data tartamtu. Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Damai duwe tujuan supaya sampeyan bisa mbenerake, ndandani, mbusak, utawa matesi panggunaan Data Pribadi .

Yen sampeyan pengin dilaporake babagan Data Pribadi sing dicekel babagan sampeyan lan yen sampeyan pengin supaya bisa dicopot saka sistem kita, hubungi kami ing [email dilindhungi]

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak proteksi data ing ngisor iki:

Hak akses, nganyari utawa mbusak informasi sing ana ing awak. Yen bisa, sampeyan bisa ngakses, nganyari utawa njaluk pambusakan Data Pribadi liwat tautan sing diwenehake ing buletin sing wis langganan. Yen sampeyan ora bisa nindakake tumindak kasebut, hubungi kami kanggo mbantu sampeyan

[email dilindhungi]

Hak pambeneran. Sampeyan duwe hak kanggo mbenerake informasi sampeyan yen informasi kasebut ora pas utawa ora lengkap.

Hak kanggo obyek. Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pengolahan data pribadi.

Hak watesan. Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita bisa matesi pangolahan informasi pribadhi.

Portabilitas data. Sampeyan duwe hak diwenehake salinan informasi sing ana ing awak ing format, sing bisa dibaca kanthi mesin lan sing umum digunakake.

Hak mbatalake idin. Sampeyan uga duwe hak mbatalake idin kapan wae PCDNetwork, LLC gumantung karo idin kanggo ngolah informasi pribadi sampeyan.

Elinga yen kita bisa njaluk sampeyan verifikasi identitas sadurunge nanggapi panjalukan kuwi.

Sampeyan duwe hak kanggo sambat marang Authority Perlindungan Data babagan koleksi lan nggunakake Data Pribadi sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi panguwaos pangayoman data lokal ing EEA.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

Google Analytics

Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan nglaporake lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dituduhake karo layanan Google liyane.

Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstal add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi nganggo Google Analytics babagan kunjungan aktivitas.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak kaca web Katentuan Privasi Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

pembayaran

Kita kanthi aman nglumpukake sumbangan saka situs web kanthi nggunakake layanan pihak katelu kanggo pamroses pembayaran (kayata pemroses pembayaran).

Kita ora nyimpen utawa ngumpulake rincian kertu pembayaran. Informasi kasebut disedhiyakake langsung menyang pamroses pembayaran pihak katelu kita, kanthi nggunakake informasi pribadhi sing diatur dening Kebijakan Privasi. Prosesor pamroses kasebut mematuhi standar sing disetel dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka usaha gabungan merek kaya Visa, Mastercard, American Express, lan Discover. Syarat PCI-DSS bantuan njamin informasi penanganan aman.

Proses pambayaran sing kita gunakake yaiku:

WePay

Kebijakan Privasi bisa ditampilake ing https://go.wepay.com/privacy-policy 

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing identitas pribadi saka sapa waé ing umur 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan wis weruh yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pribadi saka bocah-bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami:

  • Kanthi email: [email dilindhungi]
  • Kanthi ngunjungi kaca iki ing situs web: https://www.peace-ed-campaign.org/contact/