Brief Kebijakan: iTalking Across Generations on Education in Colombia

Saka Agustus nganti November 2021, Fundación Escuelas de Paz nganakake Talking Across Generations on Education (iTAGe) bebas Amerika Latin pisanan ing Kolombia.

ITAGe iki njelajah peran pendhidhikan kanggo ningkatake partisipasi pemuda lan budaya perdamaian ing Kolombia, uga ngetrapake Resolusi Dewan Keamanan PBB 2250 babagan Pemuda, Perdamaian lan Keamanan. UNSCR 2250 lan resolusi tindak lanjut UNSCR 2419/2018 lan UNSCR 2535/2020, ngakoni peran penting lan positif para mudha ing pembangunan perdamaian.

Resolusi kasebut nandheske kabutuhan kanggo nandur modal ing pendidikan kanggo ningkatake budaya perdamaian, ngilangi ketimpangan lan diskriminasi, promosi toleransi lan pemberdayaan para pemuda.

klik kene kanggo ngundhuh ringkes kabijakan
cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top