Hibah PEACE: Institut Pikiran lan Urip

Hibah PEACE: Institut Pikiran lan Urip

[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″] Kunjungi Mind and Life Institute kanggo rincian lengkap lan aplikasi

Huruf Niyat kudu diwenehake April 14, 2017.

Program sing nyedhiyakake pelatihan kontemplatif ing macem-macem setelan wis berkembang kanthi cepet sajrone dasawarsa kepungkur. Pengetahuan babagan efek kognitif, fisiologis lan klinis saka praktik-praktik kasebut (utamane eling) wis tuwuh terus, sebagian amarga ana upaya Mind & Life Institute. Ngembangake fokus ing praktik adhedhasar kesadaran kanggo nyakup budidaya kualitas lan tumindak sing sopan, prososial jelas diwenehake nalika kita bakal nyengkuyung pangowahan positif ing jagad iki.

Kanggo tujuan iki, Mind & Life Institute seneng menehi pambiyantu kanggo nyengkuyung pangembangan bidang kritis iki liwat program pendanaan anyar, PEACE Grant - ndhukung riset babagan pendekatan interdisipliner novel kanggo investigasi lan nuwuhake kualitas mental sing sehat sing ana gandhengane Prosociality, Empati, Altruism, Compassion, and Ethics (PEACE). Kanthi mekanisme iki, Mind & Life bakal mbiayai proyek sing ningkatake pemahaman kita babagan mekanisme, implementasi lan asil strategi kontemplatif kanggo ningkatake kesejahteraan lan "nggawe kabecikan" ing individu lan komunitas. Kajaba iku, kita nyengkuyung pangembangan langkah-langkah kanggo mbiji kualitas kasebut kanthi ketat ing macem-macem konteks nyata.

Program hibah iki nyengkuyung kolaborasi aktif para ilmuwan karo sarjana / praktisi kontemplatif ing kabeh tahap riset. Rong level pendanaan ditawakake— $ 25,000 lan $ 100,000 - kanggo proyek sing bisa dirampungake sajrone wektu rong taun.

cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...