Pendhidhikan perdamaian ing sekolah resmi: Napa penting lan kepiye carane bisa ditindakake? (rekaman webinar)

Saliyane peneliti lan praktisi pendidikan perdamaian, webinar 27 Januari iki nemokake temuan laporan anyar saka Alert Internasional lan Dewan Inggris, "Pendhidhikan perdamaian ing sekolah formal: Napa penting lan kepiye carane bisa ditindakake?" Laporan kasebut mbahas babagan pendhidhikan perdamaian ing sekolah, pengaruh potensial, lan kepiye bisa diwujudake ing praktik.

Sampeyan bisa ndownload laporan ing kene.

Intine, pendhidhikan perdamaian tujuane kanggo nglawan budaya perang kanthi promosi budaya perdamaian. Tantangan babagan asumsi yen panganiaya kalebu kahanan manungsa lan ngupayakake siswa supaya bisa ngrampungake konflik tanpa nolak kekerasan. Pendhidhikan perdamaian mbutuhake supaya siswa dadi warga negara sing tanggung jawab sing mbukak prabédan, bisa empati lan solidaritas, ing njeron lan ing saindenging wates geografis lan klompok sosial, lan sing bisa ngrancang dhasar kekerasan lan njupuk tindakan kanggo maju prospek katentreman. Nanging, sekolah resmi ora mung menehi ilmu lan katrampilan, nanging uga mbentuk nilai, norma lan sikap sosial lan budaya.

Ngrekam Webinar

Webinar iki dianakake bareng karo International Alert, Dewan Inggris lan Klompok Penelitian Perdamaian lan Pendidikan Cambridge.

Speakers:

  • Caroline Brooks, Manajer Program, Suriah ing Tandha Internasional (Kursi)
  • Basma Hajir, peneliti Doktor ing Universitas Cambridge
  • Dr Hilary Cremin, Reader ing Fakultas Pendidikan Universitas Cambridge
  • Dr Kevin Kester, Asisten Profesor Pendidikan Internasional Comparative lan Studi Perdamaian / Pembangunan ing Universitas Nasional Seoul
  • Maria Nomikou, Sektor Keterampilan Pemuda & Komunitas Inklusif, Eropa ing Dewan Inggris
  • Nomisha Kurian, peneliti doktoral ing Universitas Cambridge
  • Dr Phill Gittins, Direktur Pendidikan World BEYOND War
  • Rhian Webb, Guru Senior kanggo Wong diwasa ing Dewan Inggris
  • Dr Tony Jenkins, Managing Director of the International Institute on Peace Education

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...