Paulo Freire: Enquiry & Kekerasan

"Kahanan apa wae sing sawetara wong nyegah wong liya ora nindakake proses penyelidikan minangka salah sawijining kekerasan. Cara sing digunakake ora penting; kanggo misahake manungsa saka keputusane dhewe-dhewe yaiku ganti dadi obyek. ”

-Paulo Freire, Pedagogi Wong Ditindhes (1970, p. 85)

Sinau luwih lengkap babagan kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi babagan teori, praktik, kabijakan, lan pedagogi ing pendhidhikan perdamaian. Saben entri kutipan / bibliografi dilengkapi karo meme seni sing disaranake diunduh lan disebar liwat media sosial.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...