Paulo Freire: Enquiry & Praxis

Paulo-Freire-penyelidikan-praxis-penemuan-penemuan ulang

"Kanggo kajaba penyelidikan, kajaba praxis, individu ora bisa dadi manungsa sejatine. Pengetahuan mung muncul liwat penemuan lan penemuan maneh, liwat manungsa sing prihatin, ora sabar, terus, lan duwe pengarep-arep sing dikarepake ing jagad, karo jagad, lan siji liyane. "

-Paulo Freire, Pedagogi Wong Ditindhes (1970, p. 72)

Sinau luwih lengkap babagan kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi babagan teori, praktik, kabijakan, lan pedagogi ing pendhidhikan perdamaian. Saben entri kutipan / bibliografi dilengkapi karo meme seni sing disaranake diunduh lan disebar liwat media sosial.

 

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top