Kesempatan Magang Dibayar kanggo 'Columba-Hypatia: Astronomi kanggo Proyek Perdamaian' (Siprus)

[icon name = "share" class = "" unprefixed_class = ""] maca postingan lowongan ing situs web Association for Dialog Sejarah lan Riset.

magang astronomi perdamaian

Proyek kasebut

"Columba-Hypatia: Astronomi kanggo Perdamaian" minangka proyek penjangkauan astronomi gabungan sing dikelola dening GalileoMobile lan Asosiasi kanggo Dialog Sejarah lan Riset, sing kedadeyan ing pulau Siprus sing dibagi. Proyek kasebut dibiayai dening International Astronomical Union kanthi dhukungan saka Max Plank Institute for Astrophysics. Proyek kasebut bertujuan kanggo inspirasi para mudha supaya penasaran babagan ilmu alam lan Kosmos, uga nggunakake astronomi minangka alat kanggo promosi komunikasi sing migunani lan budaya perdamaian lan non-kekerasan. Tim kita nganakake kegiatan astronomi pendhidhikan lan njelajah Cosmos karo bocah-bocah lan masarakat saka macem-macem komunitas sing manggon ing pulau kasebut, kanggo menehi inspirasi rasa kewarganegaraan global "ing sangisore langit sing padha" lan katon ngluwihi wates.

Magang

GalileoMobile lan Asosiasi Dialog Sejarah lan Riset (AHDR) nggoleki wong sing motivasi banget kanthi latar mburi Pendidikan STEM lan / utawa Pendidikan Perdamaian (utawa bidang sing gegandhengan) lan minat aktif ing ilmu astronomi lan / utawa perdamaian kanggo gabung karo kantor saka AHDR adhedhasar ing Omah kanggo Kerja Sama (H4C), ing jantung Nicosia, Siprus.

Magang bakal nyedhiyakake dhukungan kanggo operasi Proyek 'Columba-Hypatia: Astronomy for Peace' lan bakal didhukung dening tim GalileoMobile lan AHDR sing bakal nulungi dheweke supaya bisa ngembangake jaringan, riset, pitulungan proyek, nyusun edukasi perencanaan materi lan acara. Magang bakal nyedhiyakake dhukungan pendidikan lan administratif lan dikarepake bisa nggarap macem-macem kegiatan lan acara ing konteks proyek kasebut.

The dawa magang nem wulan (6) wulan, wiwit wulan Maret 2019 (tanggal wiwitan negosiasi), kanthi kemungkinan perpanjangan nganti pungkasan taun 2019 tundhuk karo kasedhiyan kinerja lan pendanaan.

Intern bakal ditawakake saben wulan bayaran saka 600 €. Biaya kayata omah, lelungan, pengaturan visa lan asuransi medis sing gegandhengan karo program kasebut kudu ditanggung dening magang.

tugas

  1. Kanthi pitulung saka Kantor Astronomi Internasional kanggo Pengembangan, GalileoMobile lan AHDR, magang bakal nggawe kontak awal lan kolaborasi karo organisasi / klompok / inisiatif lan / utawa wong sing kepengin ngetrapake astronomi kanggo proyek perdamaian ing bagean liya ing jagad iki;
  2. Koordinasi lan kontribusi kanggo nyusun manual pendidikan babagan cara ngetrapake astronomi kanggo proyek / kegiatan perdamaian;
  3. Nyedhiyakake pitulung logistik lan teknis karo organisasi astronomi kanggo lokakarya perdamaian, konferensi lan acara;
  4.  Melu kegiatan jaringan lan rapat lan acara level internasional;
  5. Riset lan analisis data;
  6. Ningkatake cita-cita lan tujuan proyek liwat macem-macem media;
  7. Makarya raket karo Petugas AHDR lan ahli GalileoMobile ing koordinasi rencana kerja lan pengiriman;
  8.  Tugas liyane sing ana gandhengane karo pakaryan AHDR lan GalileoMobile.

Syarat sing penting

  • Dadi lulusan utawa siswa saiki sing ndhaptar ing topik sing ana gandhengane karo STEM, STEM Education, Studi Perdamaian, Hak Asasi Manungsa utawa disiplin liyane sing gegandhengan;
  • Pengalaman ing ilmu astronomi lan / utawa perdamaian (utawa lapangan sing gegandhengan);
  • Ketrampilan nulis lan lisan Inggris sing apik;
  • Fleksibilitas lan kemampuan kanggo bisa digunakake kanthi mandhiri lan ing tim;
  • Demonstrasi komitmen kanggo misi lan visi AHDR lan GalileoMobile;
  • Semangat lan komitmen kanggo perdamaian.

Syarat tambahan sing bakal dadi aset

  • Pengalaman sing wis kabukten ing manajemen proyek, penggalangan dana, organisasi acara, komunikasi utawa jaringan;
  • Kepemimpinan sing wis kabukten, ngrancang, nulis proyek, katrampilan analitis lan organisasi;
  • Ketrampilan komunikasi interkultur budaya sing apik banget lan rajin nalika ngirim tugas;
  • Media sosial, Excel, Word, PowerPoint, Canva, Outlook lan situs web
  • Nggunakake ilmu basa Yunani lan / utawa Turki

We offer sampeyan

  • Imbalan saben wulan 600 €;
  • Kesempatan dadi bagean saka tim sing dinamis lan maneka warna;
  • Kesempatan kanggo kerja mandiri lan tanggung jawab;
  • Kursus Turki utawa Yunani gratis sajrone magang (tundhuk kasedhiyan);
  • Diskon ing Cafe Ngarep;
  • Kesempatan pelatihan internal lan eksternal;
  • Kamungkinan kanggo lelungan ing luar negeri kanthi proyek;
  • Akses menyang kabeh sumber daya lan publikasi AHDR.

Elinga yen AHDR mung bisa nawakake magang kanggo sing sah diidini ing Uni Eropa. Kita ora bisa menehi ijin kerja utawa ndhukung aplikasi ijin kerja.

Yen sampeyan kepengin gabung karo tim, wenehake aplikasi tanggal 1 Maret 2019 kanthi ngirim CV lan surat sing nyebutake motivasi sampeyan ing [email dilindhungi]

Aplikasi ditinjau kanthi basis.

Organisasi

GalileoMobile minangka proyek menjangkau, nirlaba sing nuduhake astronomi karo siswa lan guru ing sekolah lan komunitas ing saindenging jagad. Tim kasebut kalebu klompok astronom sukarela, pendidik lan komunikator ilmu pengetahuan ing saindenging jagad. Wiwit didegake ing taun 2008, GalileoMobile wis nggayuh 1,400 guru lan 16,000 siswa, nyumbang luwih saka 100 teleskop lan ngatur acara umum kanggo luwih saka 2,500 wong ing 14 negara. GalileoMobile nuduhake astronomi ing saindenging jagad kanthi semangat inklusi, keberlanjutan, lan pertukaran budaya kanggo nggawe rasa manunggal miturut langit sing padha.

The Asosiasi kanggo Dialog lan Riset Sejarah (AHDR) minangka organisasi antar komunitas sing adhedhasar ing Siprus sing misi menehi kontribusi kanggo kamajuan pangerten sejarah ing antarane masarakat lan luwih khusus ing antarane bocah-bocah, pemudha lan pendhidhik kanthi menehi kesempatan kanggo kesempatan sinau kanggo saben wong saben kabisan lan saben etnis, agama, budaya lan sosial latar mburi, adhedhasar pakurmatan kanggo macem-macem lan dialog ide. Ing sawetara taun kepungkur, AHDR wis nggedhekake kerja kanggo nyakup Pendhidhikan Perdamaian minangka tanggepan tumrap kebutuhan masarakat Siprus sing tambah akeh kanggo inisiatif pendhidhikan kanggo rekonsiliasi.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...