"Ora Ana maneh Hiroshima: Ora Ana Nagasaki: Pameran Damai" sing dianakake ing India

By Balkrishna Kurvey
Ora Ana maneh Hiroshima: Ora Ana Liyane Nagasaki: Museum Perdamaian
Institut India kanggo Perdamaian, Perlucutan Senjata & Perlindhungan Lingkungan 

"Ora Ana maneh Hiroshima: Ora Ana Nagasaki: Museum Damai" lan Pusat Ilmu Raman ngatur "Ora Ana maneh Hiroshima: Ora Ana Nagasaki: Pameran Damai" tanggal 6 nganti 9 Agustus 2018 ing Pusat Ilmu Raman lan Planetoarius, departemen Kementerian Budaya, Pamrentah India

Pameran Damai, diresmekake tanggal 6 Agustus dening Direktur Proyek Pusat Ilmu Raman lan Planetarium Pak Ramadas Ayyar, kabuka kanggo umum wiwit tanggal 6-9 Agustus, nanging amarga akeh gaweyan lan panjaluk masarakat, tanggal kasebut ditambah nganti tanggal 19 Agustus 2018.   

Dr. Balkrishna Kurvey, Direktur Eksekutif Kehormatan "Ora Ana maneh Hiroshima: Ora Ana Nagasaki: Museum Perdamaian" lan Presiden IIPDEP menehi sambutan marang para delegasi babagan 2 Milyar Wong sing Bakal Resiko. Dheweke nerangake efek musibah perang nuklir kanthi bantuan foto bom Hiroshima lan Nagasaki. Perang nuklir winates antarane India lan Pakistan 1 milyar bakal mati amarga keluwen lan 1 milyar uga bakal kena pengaruh.   

2 milyar wong bakal kena pengaruh nanging uga ngganti iklim kita nyebabake gagal panen. Malnutrisi, krisis bahan bakar lan panyebaran penyakit infeksi ing Selatan lan global ing saindenging jagad. Yen Amerika lan Rusia bakal melu perang nuklir, udakara 100 yuta wong bakal mati kanthi cepet lan mung 20% ​​wong bakal tetep ana ing bumi, sanajan bakal duwe kemungkinan kurang urip amarga radiasi nuklir. .

Dheweke uga mrentah supaya ngajar nilai-nilai non-kekerasan kanggo siswa uga kanggo wong. Kanthi bantuan Museum Perdamaian ing saindenging jagad, kita bisa nggawe opini publik babagan jagad bebas senjata nuklir.  

Dr Nalini Kurvey anggota Dokter Internasional kanggo Nyegah Perang Nuklir lan Anggota Komite Eksekutif "Ora Ana Hiroshima: Ora Ana Moe Nagasaki; Museum Perdamaian "ujar manawa Openheimer nggawe bom nuklir lan pengujian ing ara-ara samun ing New Mexico lan kepiye bom diturunake ing Hiroshima lan Nagasaki. Sabanjure nyebabake balapan senjata nuklir. Ora ana obat medis kanggo korban bom nuklir lan pencegahan mung obat kanggo nylametake manungsa, lingkungan lan planet bumi saka efek bencana sing nggegirisi.  

Film animasi “On Peace Crane, ” nggambarake nyawane bom atom korban bocah wadon Sadako ditugasake kanggo siswa lan umum. 

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top