Publikasi anyar: Pendhidhikan kanggo Damai lan Hak Asasi Manungsa

Maria Hantzopoulos & Monisha Bajaj (2021). Pendhidhikan kanggo Damai lan Hak Asasi Manungsa: Pambuka. Bloomsbury.

Description

Sajrone limang dekade kepungkur, pendhidhikan perdamaian uga pendhidhikan hak asasi manungsa wis katon beda lan beda minangka bidang beasiswa lan praktik global. Dipromosikan liwat pirang-pirang upaya (Perserikatan Bangsa-Bangsa, masyarakat sipil, pendidik dhasar), kaloro bidang kasebut nganggep konten, proses, lan struktur pendhidhikan sing ngupayakake ngilangi macem-macem bentuk kekerasan, uga pindhah menyang budaya perdamaian, keadilan lan hak asasi manungsa . Pendhidhikan kanggo Pendidikan Damai lan Hak Asasi Manungsa ngenalake siswa lan pendhidhik babagan tantangan lan kemungkinan implementasi perdamaian lan pendidikan hak asasi manungsa ing macem-macem situs global. Buku kasebut mbukak konsep inti sing nemtokake kalorone lapangan, mbongkar sejarah lan dhasar konseptual, lan menehi model lan temuan riset utama kanggo mbantu nimbang prapatan, konvergensi, lan divergensi. Kalebu bibliografi sing dijlentrehake, buku kasebut nyedhiyakake agenda paneliten sing komprehensif, saengga para sarjana sing maju lan trampil kesempatan menehi riset nalika ngobrol karo bidang perdamaian lan pendidikan hak asasi global.

Klik ing kene kanggo tuku buku kasebut

Bab lan Paragraf

Pambuka
1. Pendhidhikan Perdamaian: Dhasar lan Pandhuan ing Masa Depan
2. Pendhidhikan Damai ing Praktik: Tuladha saka Amerika Serikat
3. Pendhidhikan Hak Asasi Manungsa: Yayasan, Kerangka & Pitunjuk Masa Depan
4. Pendidikan Hak Asasi Manungsa ing Praktik: Tuladhane saka Asia Kidul
5. Bridging the Fields: Ngonsep Dignitas & Badan Transformatif ing Pendidikan Damai & Hak Asasi Manungsa
6. Pikirane Pungkasan lan Cara Ngarep
Lampiran A: Dhaptar Anotasi Wacan Lanjut babagan Pendhidhikan Perdamaian lan Hak Asasi Manungsa
Index

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...