Edisi Anyar In Factis Pax: Jurnal Pendidikan Perdamaian lan Keadilan Sosial sing nembe diterbitake

Ing Factis Pax minangka jurnal online peer-review pendidikan perdamaian lan kaadilan sosial sing darmabakti kanggo mriksa masalah sing dadi pusat pambentukan masyarakat sing tentrem, pencegahan kekerasan, tantangan politik kanggo perdamaian lan masyarakat demokratis. Kaadilan sosial, demokrasi, lan pangembangan manungsa minangka faktor inti sing nyorot pentinge peran pendhidhikan kanggo mbangun masyarakat sing tentrem.

ngakses masalah anyar In Factis Pax kene

Jilid 16, Nomer 1, 2022

Paragraf

  • Aspiring kanggo Transformasi: Solidaritas lan Prefigurasi ing Organisasi Gerakan Sosial Pendidikan. Miturut Karen Ross
  • Nggawe lan Ngembangake Kapasitas kanggo Penyembuhan Nasional lan Bangunan Damai ing Zimbabwe Liwat 'Sejarah Sulit.' Dening Gilbert Tarugarira lan Mbusi Moyo
  • Hukuman Pati minangka Kejahatan Negara: Nliti Keprigelan Kesehatan Fisik lan Mental karo Hukuman Ibukutha ing AS.  Miturut Laura Finley
  • Napa Pendhidhikan Perdamaian lan Keadilan Penting ing Papan Ibadah: Pambuka lan Proposal Kurikulum kanggo Pendhidhikan Perdamaian lan Keadilan sajrone Khotbah ing Gunung. Miturut George M. Benson
  • Ulasan Buku
    • Review of Magnus Haavelsrud, Education in Developments. Volume 3 (Oslo: Arena, 2020). Miturut Howard Richards
    • Review of Maria Hantzopoulos lan Monisha Bajaj, Educating for Peace and Human Rights: An Introduction (London: Bloomsbury Academic, 2021). By
      Nicki Gerstner lan Jungyoon Shin
cedhak

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!

Mangga ngirim kula email:

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...