Kurikulum anyar: Navigasi Krisis, Ketidakpastian, lan Teknologi ing Pandemi Global

Yayasan Perdamaian Umur Nuklir nerbitake anyar kurikulum telung bagean diarani "Navigasi Krisis, Ora mesthi, lan Teknologi ing Pandemi Global."

Serangkaian telung pelajaran iki dirancang kanggo mbantu para guru sekolah menengah lan wong tuwa ngatasi kebutuhan anyar lan kebutuhan siswa ing tengah pandemi COVID-19, sing ditampilake kanthi format sing kondusif kanggo sinau jarak.

Nalika pelajaran kasebut dirancang dening guru sekolah menengah kanggo pamirsa sekolah menengah, konten kasebut bisa uga ditrapake kanggo siswa lawas uga.

Saben pelajaran dirancang kanggo dikirim sajrone 30 menit lan kalebu slide PowerPoint lan pandhuan guru PDF.

Kaya kabeh kurikulum Literasi Perdamaian NAPF, pelajaran iki gratis kanggo didownload lan digunakake sapa wae.

[icon name = ”share” class = ”” unprefixed_class = ””] Klik ing kene kanggo rincian tambahan lan priksa kurikulum tambahan Literasi Perdamaian NAPF tambahan

1 Komentar

Nggabungake diskusi ...