Buku anyar "Renegades" nyedhiyakake Dubsmash lan TikTok minangka pedagogi sing relevan karo budaya

Cover "Renegades: Budaya Tari Digital saka Dubsmash nganti TikTok"
Tutup "Renegades: Budaya Tari Digital saka Dubsmash nganti TikTok"

Buku kasebut ujar manawa platform media sosial kayata Dubsmash lan TikTok dadi ruang dhasar kanggo nduwe identitas pemuda kontemporer.

Pendidik Trevor Boffone nerbitake buku anyar, "Renegades: Budaya Tari Digital saka Dubsmash nganti TikTok" (Oxford University Press, 2021). Mbangun kerjane nggunakake Dubsmash lan TikTok kanggo nyambung karo siswa ing Sekolah Menengah Bellaire ing Houston, Texas, "Renegades" nawakake perkenalan babagan aplikasi tarian media sosial nalika nyorot cara platform kasebut bisa digunakake minangka bentuk responsif budaya mulang.

"Renegades" nginterogsi peran sing Dubsmash, TikTok, lan musik hip hop lan nari ing formasi identitas pemuda ing Amerika Serikat. Boffone nggunakake kelas minangka ruang kanggo njelajah kepiye budaya hip hop – utamane musik lan nari – digunakake kanggo mbangun lan nindakake identitas lan njaga subkultur pemuda kutha sing tuwuh. Para remaja duwe hak istimewa budaya lan identitas individu kanthi nggunakake strategi kinerja sing nguatake pemahaman interkoneksi komunitas lan media sosial ing jaman digital. Buku kasebut ujar manawa platform media sosial kayata Dubsmash lan TikTok dadi ruang dhasar kanggo nduwe identitas pemuda kontemporer.

Boffone nganggo pengalaman mulang ing buku kasebut, kanthi cetha ing bab sabanjure, menehi rancangan kanggo bangunan komunitas anti-rasis liwat nari. Amarga app kaya Dubsmash lan TikTok saya misuwur karo siswa ing Amerika Serikat, panggunaan minangka alat kanggo mulang budaya kanthi responsif uga saya tambah. Pakaryan Boffone minangka bukti kedadeyane iki.

Pamaca sing kasengsem bisa tuku salinan "Renegades: Budaya Tari Digital saka Dubsmash nganti TikTok" saka Oxford University Press. Buku kasebut regane $ 29.99 kanggo paperback lan $ 19.99 kanggo ebook. Kode diskon AAFLYG6 apik kanggo diskon 30%.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...