Buku Anyar dening Werner Wintersteiner: "Sinau kanggo mikir maneh jagad - njaluk politik planet"

Werner Wintersteiner: Die Welt neu denken lernen - Plädoyer für eine planetare Politik. Lehren aus Corona und anderen eksistensia Krisen. Bielefeld: transkrip 2021. Print 27.- €,

Klik ing kene kanggo mbukak akses PDF

Ringkesan Inggris

Sinau kanggo mikir maneh jagad - njaluk politik planet. Piwulang saka Corona lan krisis eksistensial liyane

Miturut Werner Wintersteiner

Watesan lan kendala sing ditemokake dening kabijakan negara-negara ing konteks pandemi Corona minangka ekspresi "macem-macem konstelasi krisis." Nanging bisa uga kreatif diganti dadi dorongan kanggo pilihan arah lokal lan global. Ing esai sing nduwe wawasan lan pemahaman sing disunting dening Hans Karl Peterlini, Werner Wintersteiner ora mung nuwuhake pitakon penting babagan urip lan kaslametan, nanging uga nggawe desain cara metu saka krisis global. Saka kritik babagan cara kekaisaran ing jaman saiki, dheweke nggawe utopia konkrit supaya bisa tentrem, solidaritas, keadilan lan perawatan alam sing lembut: panjaluk kanggo politik planet.

Waca artikel liyane dening Werner Wintersteiner sing diterbitake dening Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...