Monisha Bajaj: pendhidhikan perdamaian kritis = analisis + agensi

"Kanggo pendhidhikan perdamaian kritis, kurikulum sing relevan lokal babagan masalah hak asasi manungsa lan keadilan kudu dikembangake kanthi tujuan kanggo bebarengan nganalisa analisis peserta babagan ketimpangan struktural lan rasa agensi supaya bisa ngatasi masalah kasebut." - Monisha Bajaj (2008)

Sinau luwih lengkap babagan kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi teori, praktik, kabijakan lan pedagogi ing pendidikan perdamaian sing diowahi. Saben entri kutipan / bibliografi dilengkapi karo meme seni sing disaranake diunduh lan disebar liwat media sosial.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...