MLK: Tujuan Pendidikan

“Fungsi pendhidhikan… yaiku mulang wong supaya mikir kanthi intensif lan mikir kritis. Nanging pendhidhikan sing mandheg kanthi efisiensi bisa uga mbebayani tumrap masarakat. Pidana sing paling mbebayani bisa uga wong sing duwe akal, nanging ora duwe moral. ”

-Martin Luther King, Jr. (1947)

Sinau luwih lengkap babagan kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi babagan teori, praktik, kabijakan, lan pedagogi ing pendhidhikan perdamaian. Saben entri kutipan / bibliografi dilengkapi karo meme seni sing disaranake diunduh lan disebar liwat media sosial.

1 Komentar

Nggabungake diskusi ...