Martin Luther King lan Kisah Montgomery - Kurikulum lan Pandhuan Sinau (Fellowship of Reconciliation)

(Dipunbabar saking: Fellowship of Reconciliation USA)

Ngakses Kurikulum lan Pandhuan Sinau

Nalika sampeyan nyiapake kanggo ngurmati urip lan warisan saka Rev. Dr. Martin Luther King, Jr minggu iki, lan enggal ngrameke Black History Wulan, Fellowship of Reconciliation bungah kanggo ngumumake publikasi saka anyar. free, kurikulum online lan guide sinau kanggo ngiringi buku komik kita sing diakoni taun 1957, Martin Luther King lan Kisah Montgomery.

Dikembangake dening FOR kanthi guru pasinaon sosial sing wis suwe, pandhuan ekstensif sing anyar iki wis digawe kanggo mbantu para pendidik, siswa, pimpinan komunitas, lan panitia njelajah lan nyambungake karo buku komik bersejarah sing dikembangake lan diterbitake dening Alfred Hassler FOR ing konsultasi. karo Rev Dr.. King kurang saka setahun sawise kesimpulan Boikot Bus Montgomery.

Kalebu ing pandhuan yaiku maca latar mburi, pitakonan pandhuan lan diskusi, kegiatan pelajaran kelas K-12, lan rekomendasi kanggo maca lan sinau tambahan. Kegiatan kasebut ngemot dokumen bersejarah, kayata korespondensi rahasia Bayard Rustin lan materi pendidikan pemilih SNCC, uga ide kanggo nglawan perjuangan keadilan saiki kaya boikot, gerakan Black Lives Matter, lan almarhum Hon. Telpon John Lewis kanggo nggawe "Asu Masalah."

Kabeh iki tujuane kanggo deepen, complicate, lan nambah teks saka buku komik dhewe, uga kanggo nyorot lan takon pitakonan bab sambungan antarane Montgomery Bus Boikot, gerakan hak-hak sipil saka 1950s lan '60s ing Amerika Serikat, lan macem-macem perjuangan global - kepungkur lan saiki - kanggo perdamaian lan keadilan.

Muga-muga sampeyan bakal ndownload pelajaran lan alat pamulangan PDF sing bisa diakses iki, lan nuduhake sumber daya iki kanthi wiyar — karo sekolah, jemaah, lan jaringan sosial.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...