Universitas Marquette ngupaya Spesialis Pendidikan Perdamaian

Judhul Posisi: Spesialis Pendidikan Perdamaian
Status Pakaryan: Wektu
Status Posisi: Term Terbatas
Yen Jangka Watesan (Tanggal Akhir Tugas, Proyek, utawa Hibah): 06 / 30 / 2022

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi

Gambaran Umum

Marquette University Peace Works (MUPW), program adhedhasar riset sing dilakokno dening Pusat Perdamaian Universitas Marquette, kasil nuwuhake pangembangan pemuda sing positif nalika nyuda kekerasan remaja lan ngowahi prilaku interpersonal lan kelompok siswa. MUPW nduweni tujuwan kanggo nggayuh iki kanthi a) nyuda angka kedadean tingkah laku sing ngganggu, b) ningkatake penerapan katrampilan interpersonal, lan c) ningkatake iklim sekolah lan masyarakat.

MUPW nggunakake kurikulum sosial-emosional, praktik restoratif lan mediasi kanca kanggo ngajari katrampilan komunikasi remaja, katrampilan ngrungokake aktif, katrampilan observasi kritis, teknik mediasi, katrampilan ngatur nesu, refleksi diri, lan pemecahan masalah liwat interaksi kelompok, main peran, latihan. , lan refleksi. Program iki mbantu para pemuda sinau katrampilan praktis kanggo pangembangan pribadi lan relasional, bangunan komunitas, lan perdamaian.

Spesialis Pendidikan Perdamaian bakal mbantu pangembangan lan implementasi program Peace Works ing sekolah umum, swasta, piagam lan agama Milwaukee. Posisi iki minangka full-time (40 jam saben minggu) kalebu tunjangan kanthi pilihan kanggo kontingen nganyari maneh taunan nalika dana hibah.

Pelamar sing sukses bakal kenal karo metode kanggo ngajar non-kekerasan lan resolusi konflik kanggo para pemuda lan duwe pengalaman ngleksanakake program. Kita pengin pelamar sing diatur, welas asih, mawas diri, eling, fleksibel, lan darmabakti. Pelamar kudu duwe semangat kanggo nggarap para pemuda sing beresiko ing lingkungan pendhidhikan lan kemampuan kanggo mbangun rapport karo lan mentor siswa lan kulawarga saka macem-macem latar mburi sosial-ekonomi, ras lan agama. Kita pengin pendidik kanthi kawruh lan pengalaman ing pendekatan trauma-informed, learning sosial-emosional, praktik restoratif, mediasi fasilitasi, wawancara motivasi lan pendidikan khusus.

Kabeh pelamar kudu duwe wangun transportasi sing bisa dipercaya.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...