JROTC, Indoktrinasi Militer lan Pelatihan Pembunuh Misa

By Pat Elder
Februari 16, 2018

Nikolas Cruz, penembak ing Florida sisih kidul, dipuntudhuh ing Program Korps Pelatih Junior Ranger (JROTC) Angkatan Darat minangka 9th murid ing Marjory Stoneman Douglas High School ing Parkland, Florida. Tentara mimpin Cruz kanggo nyekel senjata memateni ing umur sing enom banget.

Sawetara ing Amerika wis nyambungake titik antarane indoctrasi militèr lan instruksi senjata api ing tangan siji, lan kecenderungan kanggo latihan massa pembunuh, apa kejahatan sing dilakokaké minangka prajurit enlist ing kekejaman ing luar negeri utawa ing sekolah-sekolah Amerika.

Ayo kita nliti program JROTC lan militerisasi sekolah-sekolah Florida minangka faktor kontribusi kanggo pembantaian Parkland. Nalika Cruz dirampog, dheweke nganggo kaos polo JROTC, ngirim pesen menyang donya afiliasi karo program militer.

Murid-murid ing praktik Marjory Stoneman Douglas High School ing sekolah menengah.

Ana 1,600 sekolah menengah Amerika sing ndhaftar siswa ing program penembak jitu militèr, ngajar anak minangka 13 kanggo njupuk senjata mematen. Iku mbokmenawa ora kawicaksanan umum. Anak dicekel .177 kaliber pelet ing peluru ing 600 kaki saben detik nggunakake CO2 propelled rifles. Daisy Avanti 887, sepupu Ralphie's Red Ryder BB gun, diklasifikasikake minangka senjata mematikan dening Angkatan Darat. Florida, bebarengan karo belasan negara liyané, khusus mbatalake mbeta senjata pellet menyang sekolah-sekolah dhuwur, sanajan larangan kasebut ora ngluwihi militer. Senjata pelet sanget mbebayani lan sapunika kathah ingkang saged ngalahake babi hutan.

Seneng apik lan bedil ala?

Iku kudu mbingungake pikiran sing umur 13 taun. Broward County Schools nduweni kebijakan anti-gun sing ketat. Sistem sekolah ngartosake pellet rifles minangka senjata "Kelas A", bebarengan karo macem-macem bedhil, senjata tangan, lan shotgun.

Panggunaan proyektil timbal ing sekolah menengah sekolah menengah negeri uga ngancam kesehatan masarakat kanthi ngetokake prakara artikulasi menit menyang udara lan ing lantai ing pucuk pistol lan ing target mburi. Bocah-bocah nglacak partikel agawe ing saindenging bangunan. Ana hubungan antara bedhil pelet sing nembak ing njero ruangan lan tingkat timbal getih ing antarane para peserta.

Program-program JROTC ing Florida lan liya-liyane wis diganggu dening nomer pendhudhuk sing ngancam kanggo mateni program kasebut. Militer nanggapi kanthi upaya lobi lobi sing diarahake ing negara, ngarahake para siswa bisa nyukupi kabutuhan normal, kanggo syarat kredit kanthi njupuk pilihan JROTC. Florida paling mesen karo militer babagan iki. Negara iki ngidini siswa sing terdaftar ing JROTC kanggo nyukupi syarat kurikuler pendidikan fisik, biologi, ilmu fisika, seni, lan manajemen urip. JROTC dianggep minangka Course Penempatan Lanjut. Murid-murid nduweni 6 Quality Points marang BMI bobot.

Kathah kursus punika dipunpundhut dening prajurit ingkang badhe nyerat kanthi boten wonten kredensial pengajaran lan sethithik utawi boten wonten perguruan tinggi. Sauntara kuwi, sekolah Broward mbutuhake para guru kanggo njupuk sertifikat guru lan sing paling akeh kudu gelar Master sawise wektu tartamtu.

Program JROTC ing sekolah-sekolah AS diluncurake dening Angkatan Darat, Angkatan Laut, Angkatan Udara, lan Marinir. Program shooting sekolah diatur dening Civilian Marksmanship Program, (CMP). Program iki disusun dening Kongres sawisé Perang Spanyol-Amerika kanggo mesthekake yen akeh warga Amerika ngerti carane njupuk senjata nalika acara perang. CMP saiki dadi entitas pribadi kanthi aset $ 160 yuta. Iki ngedol senapan militer, pistol, lan amunisi kanggo publik Amerika ing tuntutan Kongres. CMP mandhiri babagan keprihatinan kesehatan lan safety saka program pemotretan sing kuat.

Saben cabang [militer sing mbukak program ROTC] duwe kurikulum lan buku teks dhewe-dhewe sing mulang versi sejarah Amerika sing mbebayani lan reaksional.

Saben cabang duwe kurikulum lan buku teks dhewe-dhewe sing mulang versi sejarah Amerika sing mbebayani lan reaksional. AS ngebom Hiroshima lan Nagasaki kanggo nylametake yuta wong Amerika. Vietnam Lor nempuh kapal perang Amerika sing ora bersalah ing Teluk Tonkin. Sejarah diwulangake minangka jinis American Fait Accompli. Pengecualian Amerika lan panggunaan kekuwatan minangka instrumen kabijakan luar negeri minangka nilai-nilai sing dilebokake, sabanjure bisa nampa jabatan kasebut ing rantai komando. Buku teks sipil duwe unit kanthi irah-irahan, "You the People" tinimbang "We the People." Sekolah ora duwe pengawasan kurikulum. Distrik sekolah ing saindenging negara ngidini program program intelektual iki kanggo ngganti seni. Kajaba iku, sekolah-sekolah Broward dadi tuan rumah sawetara lusin program militer liyane sing cocog karo perintah rekrutmen kanggo menehi petunjuk kanggo para perekrut. Militer uga wis nyusup ing jaringan media sosial bocah-bocah sekolah menengah.

Distrik sekolah ing saindenging negara ngidinake program intelektual program iki [JROTC] kanggo ngganti seni.

Anggota JROTC kerep nyandhang seragam ing sekolah lan nampa pujian saka kanca sekelas, kaya refleks Amerika kanggo ndhukung tentara kita. Program Marksmanship High School Stoneman Douglas bakal maju menyang kejuaraan Florida taun iki. Marksman 1st Letnan Diaz njupuk Panggonan pisanan ing acara senapan sing ngadeg ing kompetisi regional pungkasan! Iku menehi hasil gedhe.

Anak-anak melu program shooting ing turnamen sing dianakake dening CMP lan didhukung dening NRA.

Program JROTC diajeni banget ing Sekolah Tinggi Marjory Stoneman Douglas. Kabeh hasil saka penjualan produk merek sekolah ing "toko perusahaan" mbantu mbantu batalion JROTC. Pendapatan saka pizza sales uga mbantu program JROTC. The Stoneman High JROTC Military Ball bakal dianakaké ing April 21st taun iki ing Marriot Heron Bay. Nikolas Cruz ora ana.


Pat Elder punika penulis Recruiting Militer ing Amerika Serikat, lan Direktur Koalisi Nasional kanggo Nglindhungi Privasi Siswa, sawijining organisasi sing makarya kanggo nglawan militerisasi sekolah menengah Amerika sing nguwatirake. Sepuh minangka salah sawijining pendiri Jaringan Antiwar DC lan anggota biyen saka Komite Pemimpin Jaringan Nasional Menentang Militerisasi Pemuda. Tulisane ditampilake ing Truth Out, Impen Umum, Alternet, LA Progressive, Majalah Sojourner, lan Majalah Katolik AS.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

2 thoughts on “JROTC, Military Indoctrination and the Training of Mass Killers”

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top