Jurnal: Change Nonviolent (NCJ)

Jurnal: Change Nonviolent (NCJ)

Editor Koordinator: Stephen M. Sachs
NCJ minangka proyek interorganisasi saka International Society for Organisation Development Change (ISODC), saiki volume 31, lan diterbitake kaping 3 saben taun (terus nganti mbesuk).

[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Akses Jurnal: Ganti Non-Kekerasan (NCJ) ing kene…

Jurnal Nonviolent Change (NCJ), ing taun kaping 31, minangka jurnal praktis online akses terbuka kanggo tentrem lan alangan tumindak kasebut ing komunitas kasebut liwat level internasional. NCJ nggawa artikel; potongan pendapat ("dialog"); warta lan analisis acara donya, regional, negara lan lingkungan, lan keadilan perdamaian lan kegiatan organisasi lingkungan; tanggalan "Acara mbesuk"; nyemak; cathetan media; lan wara-wara.

NCJ nampani kabeh pangajuan lan panjaluk sing ana gandhengane karo dhaptar E-Mail kanggo menehi kabar
kiriman ing web telung masalah saben taun: Musim salju (awal Februari), Spring (Mei) lan Musim Gugur (pungkasan Agustus utawa September), liwat E-mail menyang Editor Koordinasi Steve Sachs: [lambang jinis = "glyphicon glyphicon-envelope" warna = "# dd3333 ″].

NCJ uga nyambut gawe kanggo mbantu nyusun berita utawa nyumbang komentar utawa analisis kanthi rutin. Kontributor reguler diundang supaya didaftar minangka editor, lan dadi bagean dewan editorial demokratis partisipatif. 

[lambang jinis = "glyphicon glyphicon-share-alt" warna = "# dd3333 ″]  Akses Jurnal: Ganti Non-Kekerasan (NCJ) ing kene…

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...