Gabung lan Endhang Kampanye!

Melu Kampanye saiki lan mbantu #S nyebarPeaceEd.

Klik ing kene kanggo ngirim Endorsement Institusi utawa Organisasi!

Gabung minangka ekspresi sederhana saka komitmen sampeyan kanggo ndhukung target Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian:

  1. Nggawe kesadharan umum lan dhukungan politik kanggo ngenalake pendhidhikan perdamaian ing kabeh bidang pendidikan, kalebu pendhidhikan non-formal, ing kabeh sekolah ing saindenging jagad;
  2. lan, kanggo ningkatake pendhidhikan kabeh guru kanggo mulang perdamaian.

Njaluk

Nalika gabung, coba coba melu!

    • Dhaptar sukarelawan: gabung karo dhaptar iki yen sampeyan kepengin ngrungokake babagan kesempatan sukarela kanggo ndhukung Kampanye.
    • Koordinator Negara: gabung karo dhaptar iki yen sampeyan kepengin miwiti bab kampanye - utawa yen sampeyan pengin ngatur dhukungan kanggo kampanye ing wilayah jagad sampeyan.

tetep disambungake

Pilih opsi komunikasi (sampeyan bisa nganyari kapan wae). Sapa wae sing melu nampa buletin bulanan - kompilasi berita, analisis, kurikulum, acara, lan laporan sing akeh saka saindenging jagad. Kajaba iku, sampeyan bisa milih dhaptar:

  • Kiriman kaya kedadeyan: Nampa ringkesan saben dina saka postingan anyar nalika tekan ing press!
  • Digest Mingguan: Nampa sawetara minggu kepungkur warta, tinjauan & acara!
  • Tandha Tindakan:  Nampa email babagan kampanye sensitif wektu lan kesempatan dana.

Gabung karo Kampanye!

Pilih dhaptar:

Kanthi gabung sampeyan idin kanggo nampa komunikasi email saka kita (miturut pilihan sampeyan sing bisa diganti kapan wae) lan setuju karo kita privasi privasi. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:
Gulung menyang Top